Foto – Shutterstock

Ceptas baravikas – karaliska maltīte 0

Sastāvdaļas – 600 g sēņu, 2 tējkarotes sāls, 1 ola, 2 ēdamkarotes rīvmaizes, 200 g sviesta.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Lasīt citas ziņas

Lielas, bet vēl cietas baravikas notīra, 2–3 cm zem cepurītes nogriež kātu, noslauka ar mitru drānu, ja vajadzīgs, novelk cepurītes miziņu un izņem stobriņu slāni.

Baravikas sagriež 1 cm biezās šķēlēs, apsāla, iemērc pussaputotā olā, apviļā baltmaizes rīvmaizē divas reizes un no abām pusēm apcep sakarsētā sviestā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Karstās sēņu šķēles sakārto dezinficētā burkā, uzliek novārītu metāla vāciņu, to pievalcē un sterilizē: 0,5 litru burku – 60 minūtes un 1 litra burku – 90 minūtes.

Sagatavots pēc tematiskās avīzes “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.