Foto – Shutterstock

Ceptas baravikas – karaliska maltīte 0

Sastāvdaļas – 600 g sēņu, 2 tējkarotes sāls, 1 ola, 2 ēdamkarotes rīvmaizes, 200 g sviesta.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šodien trīs zodiaka zīmēm gaidāma liela veiksme – viena no tām ir Svari!
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
Krievijas radītais karš Ukrainā liek Latvijas krievvalodīgajiem palikt neitrāliem
Lasīt citas ziņas

Lielas, bet vēl cietas baravikas notīra, 2–3 cm zem cepurītes nogriež kātu, noslauka ar mitru drānu, ja vajadzīgs, novelk cepurītes miziņu un izņem stobriņu slāni.

Baravikas sagriež 1 cm biezās šķēlēs, apsāla, iemērc pussaputotā olā, apviļā baltmaizes rīvmaizē divas reizes un no abām pusēm apcep sakarsētā sviestā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Karstās sēņu šķēles sakārto dezinficētā burkā, uzliek novārītu metāla vāciņu, to pievalcē un sterilizē: 0,5 litru burku – 60 minūtes un 1 litra burku – 90 minūtes.

Sagatavots pēc tematiskās avīzes “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.