Foto – Shutterstock

Cepti āboli ar medu riekstiem. Vienkāršs un veselīgs našķis! 0

Nepieciešams

5-6 āboli
Medus un riekstu maisījums – 1/2 glāze
Cukurs

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Viens bērns miris, otrs ievietots intensīvajā nodaļā: epidemiologi sāk izmeklēt streptokoka infekcijas avotu
Nedrīkst ignorēt: trīs pazīmes, kas liecina, ka D vitamīna ir par daudz
Krievu ģimenes lūdz neatgriezt no gūsta viņu tuviniekus, bet atstāt Ukrainā: kas noticis? 43
Lasīt citas ziņas

1. Ābolam izņem serdi un tās vietā ieber nedaudz cukura.

2. Sagatavotos ābolus liek cepeškrāsnī uz 10-15 minūtēm. Lai āboli nezaudētu formu, miziņu vairākās vietās sadursta ar dakšiņu.
3. Gatavos ābolus liek deserta traukā un pārlej ar medu un riekstiem.

Garšīgs un veselīgs deserts gatavs!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.