Foto – Shutterstock
Cepti āboli ar medu riekstiem. Vienkāršs un veselīgs našķis! 0
Nepieciešams
5-6 āboli
Medus un riekstu maisījums – 1/2 glāze
Cukurs
Pagatavošana
“Savienojums patiesi ir pārrauts!” “The Atlantic” atklāj Eiropas reakciju uz ASV negaidīto lēmumu
“Ja šādos tempos tiks tukšota gāzes krātuve, pat 3 mēnešus neizvilksim,” Kulbergs brīdina, ka ziemas krājumi Latvijai švaki
3
8 pazīmes, ka tu esi attiecībās ar neīsto cilvēku
1. Ābolam izņem serdi un tās vietā ieber nedaudz cukura.
2. Sagatavotos ābolus liek cepeškrāsnī uz 10-15 minūtēm. Lai āboli nezaudētu formu, miziņu vairākās vietās sadursta ar dakšiņu.
3. Gatavos ābolus liek deserta traukā un pārlej ar medu un riekstiem.
Garšīgs un veselīgs deserts gatavs!



