Foto – Shutterstock

Cepti āboli ar medu riekstiem. Vienkāršs un veselīgs našķis! 0

Nepieciešams

5-6 āboli
Medus un riekstu maisījums – 1/2 glāze
Cukurs

Pagatavošana

“Savienojums patiesi ir pārrauts!” “The Atlantic” atklāj Eiropas reakciju uz ASV negaidīto lēmumu
“Ja šādos tempos tiks tukšota gāzes krātuve, pat 3 mēnešus neizvilksim,” Kulbergs brīdina, ka ziemas krājumi Latvijai švaki 3
Kokteilis
8 pazīmes, ka tu esi attiecībās ar neīsto cilvēku
Lasīt citas ziņas

1. Ābolam izņem serdi un tās vietā ieber nedaudz cukura.

2. Sagatavotos ābolus liek cepeškrāsnī uz 10-15 minūtēm. Lai āboli nezaudētu formu, miziņu vairākās vietās sadursta ar dakšiņu.
3. Gatavos ābolus liek deserta traukā un pārlej ar medu un riekstiem.

Garšīgs un veselīgs deserts gatavs!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.