
Foto – Shutterstock
Cepti āboli ar medu riekstiem. Vienkāršs un veselīgs našķis! 0
Nepieciešams
5-6 āboli
Medus un riekstu maisījums – 1/2 glāze
Cukurs
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana
Ārste brīdina par 5 pārtikas produktiem, kas palielina risku saslimt ar vēzi. Dažus no tiem lieto teju katrs
Šodien pilnmēness Lauvas zīmē! Astrologi brīdina būt trakoti prātīgiem un nosauc 3 zodiaka zīmes, kurām gaidāmas lielas pārmaiņas
Krievi sāk atjēgties: beidzot saprotot, kas notiek, izcēlusies histērija: “Vai mums vēl vispār ir palikušas naftas pārstrādes rūpnīcas?”
1. Ābolam izņem serdi un tās vietā ieber nedaudz cukura.
2. Sagatavotos ābolus liek cepeškrāsnī uz 10-15 minūtēm. Lai āboli nezaudētu formu, miziņu vairākās vietās sadursta ar dakšiņu.
3. Gatavos ābolus liek deserta traukā un pārlej ar medu un riekstiem.
Garšīgs un veselīgs deserts gatavs!