Foto – Fotolia

Cepti kartupeļi ar desu “Stipendijas diena” 0

Kas gan var būt vēl gardāks un, iespējams, nostaļģiskāks par vecajiem, labajiem ceptajiem kartupeļiem ar desu (vai bez)?! Iespējams, smalkās receptēs iegrimušie jau būs tik vienkāršas lietas aizmirsuši, tāpēc izmantojam iespēju atgādināt.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kartupeļus notīra, sagriež salmiņos.

Pannu sakarsē, uzlej augu eļļu.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Uz sakarsētas pannas liek kartupeļus un apcep uz lielas uguns, katras 2 minūtes samaisot. Cep 10-15 minūtes.

Kad kartupeļi kļuvuši zeltaini brūni, uguni samazina un uzliek pannai vāku.

Sasmalcina sīpolu un desu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liek sīpolus un desu uz kartupeļiem un atkal uzliek vāku.

Cep uz vidējas uguns, maisot katras 3-4 minūtes, 15 minūtes līdz pilnīgai gatavībai.

Kad kartupeļi pilnīgi gatavi, pārkaisa tos ar sagrieztiem zaļumiem un pieliek sāli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.