Foto – Fotolia

Cepti kartupeļi ar desu “Stipendijas diena” 0

Kas gan var būt vēl gardāks un, iespējams, nostaļģiskāks par vecajiem, labajiem ceptajiem kartupeļiem ar desu (vai bez)?! Iespējams, smalkās receptēs iegrimušie jau būs tik vienkāršas lietas aizmirsuši, tāpēc izmantojam iespēju atgādināt.

Pagatavošana

Kartupeļus notīra, sagriež salmiņos.

Pannu sakarsē, uzlej augu eļļu.

Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievu mērs ir pilns: tiešraides laikā viņi turpina uzbrukt Putinam, “apmētājot” viņu ar vēl neērtākiem jautājumiem
Lasīt citas ziņas

Uz sakarsētas pannas liek kartupeļus un apcep uz lielas uguns, katras 2 minūtes samaisot. Cep 10-15 minūtes.

Kad kartupeļi kļuvuši zeltaini brūni, uguni samazina un uzliek pannai vāku.

Sasmalcina sīpolu un desu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liek sīpolus un desu uz kartupeļiem un atkal uzliek vāku.

Cep uz vidējas uguns, maisot katras 3-4 minūtes, 15 minūtes līdz pilnīgai gatavībai.

Kad kartupeļi pilnīgi gatavi, pārkaisa tos ar sagrieztiem zaļumiem un pieliek sāli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.