Foto – Fotolia

Kartupeļu omlete sātīgām brokastīm 0

Autors: “Praktiski.lv”

Sastāvdaļas
2 olas
2 kartupeļi
Sāls
Augu eļļa cepšanai

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ārste brīdina par 5 pārtikas produktiem, kas palielina risku saslimt ar vēzi. Dažus no tiem lieto teju katrs
Krievi sāk atjēgties: beidzot saprotot, kas notiek, izcēlusies histērija: “Vai mums vēl vispār ir palikušas naftas pārstrādes rūpnīcas?”
Kokteilis
Sasieti, aplaupīti ar ieroci pie deniņiem! Kauperu ceļojums Ekvadorā beidzas ar šausmām un bailēm
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Kartupeļus sarīvē uz smalkas rīves, olas sakuļ, apvieno ar kartupeļiem, pievieno sāli, ātri sajauc viendabīgā masā.
Masu liek ar eļļu vai sviestu ieziestā pannā. Uzliek vāku.
Cep uz plīts uz čuguna paliktņa (15 minūtes omletes apakšējo daļu, pēc tam apgriež omleti uz otru pusi un turpina cept vēl 10 minūtes.
Kartupeļu omleti pasniedz karstu ar krējumu, majonēzi, kečupu vai zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.