Foto – Fotolia

Kartupeļu omlete sātīgām brokastīm 0

Autors: “Praktiski.lv”

Sastāvdaļas
2 olas
2 kartupeļi
Sāls
Augu eļļa cepšanai

Kā Krievijai izdodas segt milzīgos zaudējumus frontē – elementāri!
Kustību “Bez partijām” pamet viens no tās dibinātājiem, atsaucot savus aicinājumus tur līdzdarboties
Kokteilis
Ko jums nesīs 2026. gads: prognoze pēc konkrētā dzimšanas datuma
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Kartupeļus sarīvē uz smalkas rīves, olas sakuļ, apvieno ar kartupeļiem, pievieno sāli, ātri sajauc viendabīgā masā.
Masu liek ar eļļu vai sviestu ieziestā pannā. Uzliek vāku.
Cep uz plīts uz čuguna paliktņa (15 minūtes omletes apakšējo daļu, pēc tam apgriež omleti uz otru pusi un turpina cept vēl 10 minūtes.
Kartupeļu omleti pasniedz karstu ar krējumu, majonēzi, kečupu vai zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.