Foto – Fotolia

Kartupeļu omlete sātīgām brokastīm 0

Autors: “Praktiski.lv”

Sastāvdaļas
2 olas
2 kartupeļi
Sāls
Augu eļļa cepšanai

Kokteilis
Var beigties slikti! 3 zodiaka zīmes, kurām Ziemassvētkos un Jaunajā gadā labāk piebremzēt ar alkoholu
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Pēc sarunām ar Krieviju ASV atklāj kārtis: lūk, kas šobrīd ir galvenais strīdu objekts, kas kavē kara izbeigšanu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Kartupeļus sarīvē uz smalkas rīves, olas sakuļ, apvieno ar kartupeļiem, pievieno sāli, ātri sajauc viendabīgā masā.
Masu liek ar eļļu vai sviestu ieziestā pannā. Uzliek vāku.
Cep uz plīts uz čuguna paliktņa (15 minūtes omletes apakšējo daļu, pēc tam apgriež omleti uz otru pusi un turpina cept vēl 10 minūtes.
Kartupeļu omleti pasniedz karstu ar krējumu, majonēzi, kečupu vai zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.