Čia sēklu pudiņš “Mistera Latvija” Kristapa Vildes izpildījumā 0

Sastāvdaļas
Čia sēklas
Sojas piens
Kakao pulveris
Kanēlis
Kokosriekstu skaidiņas
Valrieksti

Reklāma
Reklāma
“Pilnīgs anarhisms iestājies!” Iedzīvotāji novērojuši, ka Vecāķos atpūtniekiem ir pamatota nesodāmības sajūta
TV24
Majors: “Mani kaut kas aizdomīgs dīda! Vai tik ukraiņi šobrīd kaut ko neslēpj?”
It kā 31 gadu vecs, taču dzimis šogad jūlijā… Pasauli pārsteidz līdz šim vecākais jaundzimušais
Lasīt citas ziņas

+ Čia sēklas ir īpašs vērtīgo omega-3 taukskābju un šķiedrvielu avots. Tās satur sešas reizes vairāk kalcija nekā piens un trīs reizes vairāk dzelzs nekā spināti.

Pagatavošana.
Kafijas dzirnaviņās samaļ čia sēklas.
Pārlej ar sojas pienu.
Pievieno kakao pulveri un kanēli, samaisa.
Pagaida, lai čia sēklas uzbriest, pārkaisa ar kokosrieksta skaidiņām, dekorē ar valriekstu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.