Foto – Anda Krauze

Ciabata ar bietēm, kazas sieru un valriekstiem. Receptīti piedāvā Dināra Rudāne 0

Sastāvdaļas – ciabata, kausētais siers, marinētas bietes, kazas siers, valrieksti.

Reklāma
Reklāma
Noslēpumains signāls no Krievijas: “Pastarās dienas radio” pārraidījis pasaulei šifrētu ziņojumu. Kam gatavojas Kremlis? 33
Cilvēki jau steidz pārdot īpašumus: tuvākajās dienās var piepildīties viens no cilvēcei nozīmīgākajiem Bībeles pareģojumiem
Hokings paredzējis, kāds būs cilvēces un Visuma gals. Tas būs agrāk, nekā lēsts iepriekš
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Sagriež ciabatu.
• Uz ciabatas uzsmērē kausēto sieru.
• Uz maizītes liek marinētas bietes un kazas siera gabaliņus.
• Pa virsu bietēm un kazas sieram uzliek valriekstus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.