Foto – Anda Krauze

Ciabata ar bietēm, kazas sieru un valriekstiem. Receptīti piedāvā Dināra Rudāne 0

Sastāvdaļas – ciabata, kausētais siers, marinētas bietes, kazas siers, valrieksti.

Reklāma
Reklāma
VIDEO. “Bolt” taksists atklāj, kādu summu nopelnījis vienas nedēļas laikā: “Latvijā ir darbi, kur pelna mazāk”
Kokteilis
Šī viena zodiaka zīme līdz Jāņiem jeb 24. jūnijam piedzīvos neticami spēcīgu veiksmes periodu
Veselam
“Tās bija burtiski sekundes simtdaļas, kurās pat neaptvēru notiekošo…” Vidzemē kādam vīrietim alus pudeles atvēršana beigusies ar ļoti nepatīkamu traumu 27
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Sagriež ciabatu.
• Uz ciabatas uzsmērē kausēto sieru.
• Uz maizītes liek marinētas bietes un kazas siera gabaliņus.
• Pa virsu bietēm un kazas sieram uzliek valriekstus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.