Foto – Anda Krauze

Ciabata ar bietēm, kazas sieru un valriekstiem. Receptīti piedāvā Dināra Rudāne 0

Sastāvdaļas – ciabata, kausētais siers, marinētas bietes, kazas siers, valrieksti.

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Sagriež ciabatu.
• Uz ciabatas uzsmērē kausēto sieru.
• Uz maizītes liek marinētas bietes un kazas siera gabaliņus.
• Pa virsu bietēm un kazas sieram uzliek valriekstus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.