Foto – wopoint.com

Citāda saldā mājiņa – kārdinošs deserts. Ļoti viegla recepte ar minimālu risku figūrai 0

Sastāvdaļas
1 glāze piena
24 cepumi (piemēram, Selgas vai liesāki)
1 tējkarote cukura
1 banāns

Reklāma
Reklāma
Valsts svētku un Ziemassvētku galda gardumiņš – nēģīši! To cena šobrīd liek noreibt uz līdzenas vietas
Kokteilis
Viņus ātri var atpazīt: 16 brīdinājuma pazīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
“Papucim būtu derējis pamācīties no dēla…” Sieviete vīlusies piedzīvotajā izrādes laikā, citi “vainīgo” aizstāv 7
Lasīt citas ziņas

Krēmam
250 g skābā krējuma
2 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana.
Pienu uzsilda. Pievieno tējkaroti cukura, maisa, līdz izkūst. Pienā uz brīdi iemērc cepumus.
Uz folijas vai papīra dvieļa cepumus klāj rindā, pa trīs katrā.
Sakuļ skābo krējumu, pievienojot divas ēdamkarotes cukura. Ar iegūto krēmu apsmērē cepumus. Pēc tam notīra banānu un liek to uz cepumu rindas vidējiem cepumiem. Ņem papīra malas un savieno malējo cepumu malas.
Rotā pēc vēlēšanās.
Ieliek uz diennakti ledusskapī.

Avots: wopoint.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.