
Foto – Aikagarso.lv
Citronu biskvīta torte ar iebiezināto pienu 0
Pagatavošana laiks: 1 stunda
Porcija: 8 cilvēkiem
Nepieciešams:
Reklāma
Reklāma
Burvīgi pēc dabas! Tie, kas dzimuši šajos datumos, viegli iegūst to, ko vēlas
“Tas ļoti traucēja!” Koncerta apmeklētāji aicina svētkos iedalīt īpašas vietas lielākajiem staigātājiem
“Baisi izkāmējusi, pārgurusi, nošņurkusi nelaimes čupiņa!” mammas dalās pieredzē, kādā stāvoklī bērni atbraukuši no Dziesmu svētkiem
163
- Lauku olas – 4 gab.
- Rapšu eļļa – 70 ml
- Milti – 4 ēdamk.
- Brūnais cukurs – 3 ēdamk.
- Citrons – 1 gab.
- Rimi saldētās avenes – 500 g
- Vārīts iebiezinātais piens – 1 kārba (400 ml)
Pagatavošana:
- Sakarsē cepeškrāsni līdz 170 C un ietauko tortes formiņu
- Olu baltumus atdali no dzeltenumiem
- Atsevišķos traukos sakul baltumu un dzeltenumu ar cukuru, tā, lai veidojas biezs krēms
- Olu dzeltenumam pievieno eļļu un citrona sulu, iecilā sakulto baltumu dzeltenumā
- Pievieno izsijātus miltus, sajauc un lej formā
- Biskvītu cep 35 – 40 minūtes, atdzesē un pārgriez uz pusi
- Uzber saldētas ogas, pārlej vārītu iebiezināto pienu un pa virsu liec otru biskvīta pusi, dekorē ar ogām
- Ogas nav jāatkausē, tās pašas atkusīs un visas sulas sasūksies biskvītā, kūkai dodot papildu atsvaidzinošu garšu
Atceries!
Krista Draveniece: Valstsvīri izklāj sarkano paklāju influencerim-šovinistam, kurš piedraud izvarot sievietes un rāda locekli bērniem
FOTO. VIDEO. “Ieraksts par Latviju turpina krāt miljonus skatījumu!” Interneta personība IShowSpeed Rīgā sapulcē tūkstošiem fanu
“Izstrādātas stratēģiskās prioritātes.” Latvijas Radio-4 raidīs tikai līdz šā gada beigām
Lai vārīto pienu labāk varētu uzklāt, tas ir nedaudz jāsasilda, bet kad tas atdzisīs, tas atkal kļūs stingrs.
Aikagarso.lv recepte