
Foto – Aikagarso.lv
Citronu biskvīta torte ar iebiezināto pienu 0
Pagatavošana laiks: 1 stunda
Porcija: 8 cilvēkiem
Nepieciešams:
Reklāma
Reklāma
Putins varētu uzbrukt NATO jau pēc pusgada: “Komandieri vairs apspriež tikai vienu jautājumu”
Šīs 3 zodiaka zīmes pievelk cilvēkus kā magnēti – viņus nav iespējams nemīlēt
Svars krīt, bet “riepiņa” paliek? Uztura speciāliste skaidro, kāpēc vēders tik viegli nepadodas
- Lauku olas – 4 gab.
- Rapšu eļļa – 70 ml
- Milti – 4 ēdamk.
- Brūnais cukurs – 3 ēdamk.
- Citrons – 1 gab.
- Rimi saldētās avenes – 500 g
- Vārīts iebiezinātais piens – 1 kārba (400 ml)
Pagatavošana:
- Sakarsē cepeškrāsni līdz 170 C un ietauko tortes formiņu
- Olu baltumus atdali no dzeltenumiem
- Atsevišķos traukos sakul baltumu un dzeltenumu ar cukuru, tā, lai veidojas biezs krēms
- Olu dzeltenumam pievieno eļļu un citrona sulu, iecilā sakulto baltumu dzeltenumā
- Pievieno izsijātus miltus, sajauc un lej formā
- Biskvītu cep 35 – 40 minūtes, atdzesē un pārgriez uz pusi
- Uzber saldētas ogas, pārlej vārītu iebiezināto pienu un pa virsu liec otru biskvīta pusi, dekorē ar ogām
- Ogas nav jāatkausē, tās pašas atkusīs un visas sulas sasūksies biskvītā, kūkai dodot papildu atsvaidzinošu garšu
Atceries!
Zviedrija no 1.jūnija pastiprinās “ēnu flotes” kontroli Baltijas jūrā, tikmēr Somija pabeigusi izmeklēšanu “Eagle S” lietā
Rabarberu muss ar vaniļas mērci un svaigām ogām
Igauņu veiksmes stāsts! Ekstravagantais Tomijs Kešs ar savu “Eirovīzijas” dziesmu Itālijas noskaņās iekļuvis pasaules dziesmu topos
Lai vārīto pienu labāk varētu uzklāt, tas ir nedaudz jāsasilda, bet kad tas atdzisīs, tas atkal kļūs stingrs.
Aikagarso.lv recepte