Foto – Aikagarso.lv
Citronu biskvīta torte ar iebiezināto pienu 0
Pagatavošana laiks: 1 stunda
Porcija: 8 cilvēkiem
Nepieciešams:
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā?
5
Palīdz nodzīvot ilgāk: 9 uztura bagātinātāji, kas nodrošina veselīgu novecošanu
- Lauku olas – 4 gab.
- Rapšu eļļa – 70 ml
- Milti – 4 ēdamk.
- Brūnais cukurs – 3 ēdamk.
- Citrons – 1 gab.
- Rimi saldētās avenes – 500 g
- Vārīts iebiezinātais piens – 1 kārba (400 ml)
Pagatavošana:
- Sakarsē cepeškrāsni līdz 170 C un ietauko tortes formiņu
- Olu baltumus atdali no dzeltenumiem
- Atsevišķos traukos sakul baltumu un dzeltenumu ar cukuru, tā, lai veidojas biezs krēms
- Olu dzeltenumam pievieno eļļu un citrona sulu, iecilā sakulto baltumu dzeltenumā
- Pievieno izsijātus miltus, sajauc un lej formā
- Biskvītu cep 35 – 40 minūtes, atdzesē un pārgriez uz pusi
- Uzber saldētas ogas, pārlej vārītu iebiezināto pienu un pa virsu liec otru biskvīta pusi, dekorē ar ogām
- Ogas nav jāatkausē, tās pašas atkusīs un visas sulas sasūksies biskvītā, kūkai dodot papildu atsvaidzinošu garšu
Atceries!
“Vienam uz ratiem mikroviļņu krāsns, otram – saliekamā gulta.” Pasažieri dalās trakulīgajās pieredzēs sabiedriskajā transportā
Vēžiem negaidīts naudas pieplūdums, bet Auniem – kavēti maksājumi. Finanšu horoskops 2026. gadam
“Kauju intensitāte pārsniedz nozares spējas.” Krievijā briest nopietna krīze
Lai vārīto pienu labāk varētu uzklāt, tas ir nedaudz jāsasilda, bet kad tas atdzisīs, tas atkal kļūs stingrs.
Aikagarso.lv recepte



