Cūkgaļas filejas medaljoni ar plūmēm un balto pupiņu biezeni 0

Sastāvdaļas. Cūkgaļas fileja, kūpināts bekons, baltās pupiņas, saldais krējums, salvija (nopērkama aptiekās), sīpoli, ķiploki, melnās plūmes (bez kauliņa), konjaks. Marinādei: rozmarīns, sāls, pipari, ķiploki.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Šīs 3 zodiaka zīmes pievelk cilvēkus kā magnēti – viņus nav iespējams nemīlēt
Putins varētu uzbrukt NATO jau pēc pusgada: “Komandieri vairs apspriež tikai vienu jautājumu”
Veselam
Svars krīt, bet “riepiņa” paliek? Uztura speciāliste skaidro, kāpēc vēders tik viegli nepadodas
Lasīt citas ziņas

Cūkgaļas fileju griež gabalos (apt. 80 g), iemarinē. Katru filejas gabalu ietin bekona šķēlītē, uz pannas no abiem galiem (nevis no sāniem) apcep. Tad gaļa būs sulīgāka.

Pēc tam 12 – 15 min 200 grādos cep cepeškrāsnī.

Pupiņas vāra sālsūdenī, līdz gatavas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pannā apcep sīpolus, ķiplokus, pievieno pupiņām, pielej nedaudz saldā krējuma, pieber salviju. Sablenderē.

Plūmes sautē cukura sīrupā, kam pievienots konjaks un citrona sula.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.