Foto – Valdis Semjonovs

Cūku ausis ar mārrutku svaigsieru 0

KĀ GATAVOT? Cūku ausis lielā ūdens daudzumā vāra 6 h. Buljonam pievieno sagrieztas garšsaknes, timiānu, lauru lapu, smaržīgos piparus, kaltētas baravikas, vāra 40 min. Izkāš, pieber sāli. 1 l buljona pievieno 20 g uzbriedināta želatīna, pārlej pāri ausīm, uzliek slogu, uz nakti ievieto ledusskapī. Svaigajam sieram pievieno konservētus mārrutkus. Sablenderē, pievieno sāli, citrona sulu. Katliņā apcep garšsaknes un kādu šampinjonu, pievieno cūku aknas. Kad tās apcepušās, pielej saldo krējumu, vāra 30 min, līdz aknas mīkstas. Sablenderē, pieber sāli.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja sieviete tevi patiesi mīl, viņa regulāri teiks šīs 4 lietas 1
“Izlikās, ka nekas nav noticis…” Latvijas basketbola līdzjutējai prieku par spēli aizēno nepatīkams atgadījums tribīnēs
ASV prezidenta Donalda Trampa sacītais par Putinu nepārsteidz! Šos vārdus viņš jau vienreiz teica…
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “3 prir” šefpavārs Juris Dukaļskis

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.