Dārznieces kaneloni ar svaigo šķiņķi. Recepte slinkai brīvdienai 0

Gatavošanas laiks:
apm. 40 minūtes
(jāparedz laiks uzbriešanai un cepšanai)
Katrā porcijā apm. 705 kcal/2953 kJ
38 g olbaltumvielu, 32 g tauku, 53 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

1. Miltus, kviešu putraimus, olas sajauc ar 100 ml silta ūdens, pieber šķipsniņu sāls. Sajauc viendabīgu mīklu. Noliek pusstundu uzbriest.

2. Lapu spinātus notīra, nomazgā, ātri blanšē. Šķiņķi sagriež strēmelēs, mocarellas sieru sadala gabaliņos. Sajauc ar rikotas sieru, saspiestām ķiploka daiviņām, sakapātu raudeni, sāli un pipariem.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Mīklu izveltnē 2 mm biezā plāksnē, sagriež 20 kvadrātos ar 10 cm garām malām. Mīklas kvadrātiņus apvāra verdošā sālsūdenī, liek notecēt. Uz tiem kārto pildījumu, satin, liek ietaukotā cepešpannā ar locījuma vietu uz leju. Sakarsē cepeškrāsni līdz 250 °C.

4. Olas dzeltenumu sajauc ar rīvētu Pekorīno sieru, olīveļļu un Bešameles mērci, pārlej kaneloni, pārkaisa sāli un piparus. Cep cepeškrāsnī 20 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.