Foto – Laura Krampe. No grāmatas “Veģetārēšana”

Gandrīz omlete. Recepte bez olām. Iesaka veģetārās virtuves meistare Dita Lase 5

Šķidrumu no pupiņām ar mikseri saputo stingrās putās. Turku zirņu miltus sajauc ar putukrējuma stindzinātāju, melno sāli un cepamo pulveri un, turpinot putot, pakāpeniski pievieno pupiņu šķidruma putām. Kad viss bez kunkuļiem samaisīts, ar karoti iecilā pildījuma sastāvdaļas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Lūdzu, lūdzu, kaut es būtu viens no viņiem: cilvēki, kas dzimuši šajos trijos datumos, tiek uzskatīti par visgudrākajiem pasaulē
Kokteilis
Ideālā vecuma starpība mīlestībā: cik gadus vecs partneris ir piemērots katrai zodiaka zīmei?
Rezultāti ir pārsteidzoši: vācu eksperti nosaukuši auto, kuri nav varējuši izturēt 100 000 kilometru nobraukuma testu
Lasīt citas ziņas

Pannā lej eļļu, kad tā ir uzkarsusi, pievieno omletes masu, samazina uguni, uzliek vāku un cep apmēram 5 minūtes. Tad apgriež uz otru pusi un uz straujas uguns, neliekot pannai vāku, apcep otru pusi zeltaini brūnu.
Pasniedz karstu ar svaigiem dārzeņiem.

IDEJA
Saputotu šķidrumu no konservētajām pupiņām, pievienojot cukuru, garšvielas, ogas vai ievārījumu, var izmantot dažādu desertu pagatavošanai, kuros parasti izmanto olu baltumus, piemēram, bezē, sambuks, zefīrs u.c.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte no Ditas Lases grāmatas “Veģetārēšana”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.