Siera gliemezīši – skaisti, zeltaini un aromātiski 0

Sastāvdaļas – 450 g kārtainās mīklas, 200 g cieta siera, ola, linsēklas dekorēšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Ārste brīdina par 5 pārtikas produktiem, kas palielina risku saslimt ar vēzi. Dažus no tiem lieto teju katrs
Kokteilis
Šodien pilnmēness Lauvas zīmē! Astrologi brīdina būt trakoti prātīgiem un nosauc 3 zodiaka zīmes, kurām gaidāmas lielas pārmaiņas
Krievi sāk atjēgties: beidzot saprotot, kas notiek, izcēlusies histērija: “Vai mums vēl vispār ir palikušas naftas pārstrādes rūpnīcas?”
Lasīt citas ziņas

Galdu pārkaisa ar miltiem, virsū liek kārtaino mīklu un viegli izrullē. Mīklu sagriež 6 vienāda platuma garās strēmelēs.

Sieru sarīvē uz smalkas rīves.

Uz katras strēmeles uzliek rīvēto sieru un aiztaisa strēmeli ciet, visā garumā tai sānus piespiežot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pirms sarullēšanas katru strēmeli viegli apslacina ar ūdeni, lai vieglāk turētos.

Katru strēmeli satin aplī uz riņķi.

Iegūtos gliemezīšus kārto uz cepamā papīra, pārsmērē ar sakultu olu un pārkaisa ar linsēklām.

Cep 200 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 15–17 minūtes.

Siera gliemezīši gatavi!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.