Foto – Bonappetit.lv

Pikantās nūdeles ar cūkgaļas fileju 0

Pagatavošana

Nūdeles novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.

“Savienojums patiesi ir pārrauts!” “The Atlantic” atklāj Eiropas reakciju uz ASV negaidīto lēmumu
“Ja šādos tempos tiks tukšota gāzes krātuve, pat 3 mēnešus neizvilksim,” Kulbergs brīdina, ka ziemas krājumi Latvijai švaki 3
Kokteilis
8 pazīmes, ka tu esi attiecībās ar neīsto cilvēku
Lasīt citas ziņas

Gaļu sagriezt strēmelītēs. Pannā uzkrsēt eļļu un uz straujas uguns apcept gaļu. Pievienot svaigi spiestu laima sulu, rīvētu laima miziņu, sojas mērci, saldo čili mērci, apmaisīt. Zirņu pākstis sagriezt 3-4 daļās. Lielā bļodā pārlikt nūdeles, gaļu ar mērci, zirnīšus un visu apmaisīt.

Pasniedz dekorējot ar sagreiztu čili piparu, piparmētras un bazilika lapiņām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā “Kurzemes Gaļsaimnieks” un

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.