Foto – wopoint.com

Deserts “Aveņu vasara” 0

Saldkrējuma sieru saberž ar 3 ēdamkarotēm pūdercukura, līdz veidojas krēmīga, vienmērīga masa.

Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Ārsts sēž kabinetā, bet pie viņa aiziet nevar, kas tas par absurdu Latvijā?” Jānis parāda neloģisko sistēmu valstī 42
RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
Lasīt citas ziņas

Saldo krējumu sakuļ ar 3 ēdamkarotēm pūdercukura.

Uzmanīgi, ar kustībām no lejas uz augšu, samaisa saldā krējuma un siera masas.

CITI ŠOBRĪD LASA

200 g aveņu ar kartupeļu piestu saspaida kopā ar atlikušajām 2 ēdamkarotēm pūdercukura.

Sīrupu atšķaida ar ūdeni.

Deserta šķīvjos klāj sasmalcināto aveņu kārtu.

Pa virsu liek pa 1 ēdamkarotei krēma.

Sīrupā uz brīdi iemērc cepumus, tur tikai pāris sekundes, lai tie kļūtu mīkstāki. Tad liek uz krēma kārtas.

Rotā ar atlikušo krēmu un veselām avenēm, kā arī šokolādes skaidiņām.

Atdzesē 2-4 stundas un tad pasniedz.

Avots: wopoint.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.