Foto – wopoint.com

Deserts “Aveņu vasara” 0

Saldkrējuma sieru saberž ar 3 ēdamkarotēm pūdercukura, līdz veidojas krēmīga, vienmērīga masa.

Reklāma
Reklāma
Baltijas valstis riskē kādu dienu pamosties Krievijas sastāvā: kā Kremlis cīnīsies pret NATO un pakļaus Eiropu
Noslēgusies telefonsaruna starp Krievijas diktatoru un ASV prezidentu. Putins paziņojis, ka…
RAKSTA REDAKTORS
“Vesela rinda skolēnu pat ar izciliem eksāmenu rādītājiem nevienā skolā nav tikuši” – konkurss uz Rīgas skolu 10. klasēm kā “Bada spēles”
Lasīt citas ziņas

Saldo krējumu sakuļ ar 3 ēdamkarotēm pūdercukura.

Uzmanīgi, ar kustībām no lejas uz augšu, samaisa saldā krējuma un siera masas.

CITI ŠOBRĪD LASA

200 g aveņu ar kartupeļu piestu saspaida kopā ar atlikušajām 2 ēdamkarotēm pūdercukura.

Sīrupu atšķaida ar ūdeni.

Deserta šķīvjos klāj sasmalcināto aveņu kārtu.

Pa virsu liek pa 1 ēdamkarotei krēma.

Sīrupā uz brīdi iemērc cepumus, tur tikai pāris sekundes, lai tie kļūtu mīkstāki. Tad liek uz krēma kārtas.

Rotā ar atlikušo krēmu un veselām avenēm, kā arī šokolādes skaidiņām.

Atdzesē 2-4 stundas un tad pasniedz.

Avots: wopoint.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.