Foto – Bonappetit.lv

Maigās kotletītes. Daži knifiņi, kas noderēs saimniecēm 0

Pagatavošana

Auzu pārslas uz stundu iemērc pienā, lai izmirkst. Gaļu, sīpolu, ķiplokus, kartupeli liek gaļas mašīnā un samaļ. Pievieno sasmlacinātus zaļumus, sāli, piparus, izmirkušās pārslas (bez piena – to notecina). Visu samīca viendabīgā masā.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Olas baltumu sakuļ stingrās putās, iemīca gaļas masā. Jāmīca labi ilgi, lai izmīcītu gaisu no gaļas masas, tad būs gardākas kotletes. Trauku apsedz ar pārtikas plēvi un ļauj kādu stundu sastāvdaļām “sadraudzēties” ledusskapī.

Veido kotletes, tās apviļājot rīvmaizē un cepot nelielā eļļas daudzumā no abam pusēm. Katru pusi 30 sekundes sākumā cep uz lielas uguns, lai izveidojas kraukšķīga garoziņa un tad uz mazākas līdz gatavas.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.