Video ir atļauts skatīties! 0

Teju katrs no mums jūt vainas apziņu par laiku, ko tērējam, skatoties uzjautrinošus video. Izrādās, šī nodarbe patiesībā ir mūsu darba spējas veicinoša, ja vien skatāmies video, kas liek mums pasmaidīt un rada pozitīvas emocijas. Tas atklāts, veicot pētījumu, kurā piefiksēts, kā mainās darbinieku koncentrēšanās spējas un darba kvalitāte pēc uzjautrinošu un mīļu video skatīšanās, salīdzinot ar darbiniekiem, kuri dienas gaitā visu uzmanību koncentrējuši vien tiešo darba pienākumu veikšanai.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šajos 5 datumos dzimušas īstas kompānijas dvēseles, viņi burtiski izstaro gaismu visur, kur iet
Putins brīdina NATO dalībvalstis Eiropā nespēlēties ar uguni 58
Kokteilis
FOTO. “Neizsakāmi lepojamies!” Madaras Raabes un Kiviča meita godam pārstāvējusi Latviju starptautiskā līmenī
Lasīt citas ziņas

Tātad atceries – nelielas pauzes, dodoties ieelpot svaigu gaisu, kā arī skatoties dažu peltos kaķīšu video, patiesībā ir ne vien darba kvalitātei nekaitīgas nodarbes, bet to pat veicinošas!

Krāsu terapija

Par krāsu ietekmi uz mūsu noskaņojumu un emocionālo stāvokli ir dzirdējis ikviens. Kā zināms, sarkanā krāsa uzbudina, zaļā – nomierina, savukārt oranžā – uzlabo noskaņojumu. Bet darba spējas, koncentrēšanos un mūsu produktivitāti uzlabo dzeltenā krāsa. Ja tavs darba galds pagaidām nelepojas ar liekiem aksesuāriem, kā arī apkārtējā vide ir ieturēta neitrālos toņos, nebaidies to atsvaidzināt ar kādu dzeltenu puķu podiņu, košu peles paliktni, dzīvespriecīgajā tonī krāsotu krēslu vai pat dzeltenu sienu, ja strādā, piemēram, mājās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Izmēģini kādu no šiem paņēmieniem un izbaudi darba augļus, ko viennozīmīgi veicinās tavu produktivitāti rosinošā vide. Lai radoši!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.