Foto – Valdis Semjonovs

Gaileņu zupa. “Elkas” saimnieces Ineses recepte 0

Sastāvdaļas
• 1 litrs apceptu gaileņu vai baraviku
• 3–5 sīpoli
• 5 burkāni
• 1 neliels kabacis
• 8 vidēji kartupeļi
• 4–6 vidēji tomāti
• Kārbiņa kausētā siera
• Zaļumi – raudene, nedaudz selerijas, smalcināti ķiploki
• 3–4 ēdamkarotes tomātu pastas
• Sāls pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Siliņa gatava lauzt izdienas pensiju veco kārtību: “Nevaram atļauties, ka prokurors 50 gados pamet darbu”
Kokteilis
10. jūlijā mūs apspīdēs Briežu pilnmēness – tas īpašā veidā ietekmēs visas zodiaka zīmes
Drošākās un nedrošākās Latvijas pilsētas, kur atrasties “X” stundā: mākslīgā intelekta prognoze
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Notīrītas sēnes apcep sviestā. Gailenes negriež, jo tad tās zupā izskatīsies dekoratīvi.
Apcep ripiņās sagrieztus burkānus, sīpolus un gabaliņos sagrieztu kabaci. Izvāra kartupeļus, pievieno pārējās sastāvdaļas un uzkarsē. Tad iemaisa kausēto sieru, sāli, zaļumus un dažas minūtes vēl uzkarsē.

“Elkas kalna saimniecība”, Ineses Stibes recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.