Foto – Shutterstock
Gaisīgs biezpiena pīrāgs ar augļiem 0
Pagatavošana
Dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus saputo ar cukuru ar sajauc ar saberztu biezpienu.
Reklāma
Reklāma
Šāds skats vērojams ilgu laiku… Saeimas ārkārtas sēdē redzamā deputātu attieksme “izsit korķus”
Eksperti atklāj 5 uztura bagātinātājus, kuri šoruden glābs tavu imunitāti: nē, sarakstā nav D vitamīna
Sešas minūtes tumsas: gadsimta garākais Saules aptumsums jau ir pie apvāršņa
Augļus nomazgā, sagriež nelielos gabaliņos.
Citrona miziņu sarīvē un sajauc ar mannas putraimiem un rīvmaizi, apvieno ar biezpiena masu un iepriekš sagatavotajiem augļiem.
FOTO. “Drosmīga, aizkustinoša, patiesa… Raudāju!” Latvieši sajūsmā par Dreiberga jaunāko filmu, kas esot jāredz ikvienam
Tramps sniedzis negaidītu paziņojumu par progresu kara izbeigšanā
“Vīrietis gāja pa sliežu ceļu ar…” Vilciens Tukumā notriec vīrieti, kameras atklāj traģēdijas apstākļus
Iecilā saputotus olas baltumus, visu izmaisa.
Cepamo formiņu ieziež ar sviestu un liek tajā gatavo masu.
Cep cepeškrāsnī 15 minūtes.



