Foto – Shutterstock

Gaisīgs biezpiena pīrāgs ar augļiem 0

Pagatavošana

Dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus saputo ar cukuru ar sajauc ar saberztu biezpienu.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

Augļus nomazgā, sagriež nelielos gabaliņos.

Citrona miziņu sarīvē un sajauc ar mannas putraimiem un rīvmaizi, apvieno ar biezpiena masu un iepriekš sagatavotajiem augļiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Iecilā saputotus olas baltumus, visu izmaisa.

Cepamo formiņu ieziež ar sviestu un liek tajā gatavo masu.

Cep cepeškrāsnī 15 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.