Kēkss ar mājās gatavotu majonēzi 1

Pirmo reizi cepot šo kēksu, prātoju, kas gan labs var sanākt no šādām sastāvdaļām. Bet izdodas patiešām ļoti garšīgs našķis!

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

3 olas saputo ar 1 glāzi cukura un vanilīna cukuru.

Pievieno 200 g mājās gatavotas (vai veikalā pirktas) majonēzes, vēlreiz kārtīgi saputo. Pieber 8 ēd. k. kartupeļu miltu, 1,5 tējk. cepamā pulvera, 40 g kokosa skaidiņu un samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ielej formā un liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 170 grādos, cep 40 līdz 50 min (atkarībā no cepeškrāsns). Gatavību pārbauda ar sausu kociņu.

Recepti ieteica čaklā saimniece Ina Frīdberga no Augstkalnes

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.