Kēkss ar mājās gatavotu majonēzi 1

Pirmo reizi cepot šo kēksu, prātoju, kas gan labs var sanākt no šādām sastāvdaļām. Bet izdodas patiešām ļoti garšīgs našķis!

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 47
Kokteilis
FOTO, VIDEO. “Tu esi mūsu uzvara!” Dons ierindojas 16. vietā, uzvaras laurus Eirovīzijā plūc Šveices pārstāvis Nemo 107
Kokteilis
VIDEO. Eirovīzijas uzvarētājs Nemo pāris minūtes pēc triumfa saplēš savu stikla mikrofonu 2
Lasīt citas ziņas

3 olas saputo ar 1 glāzi cukura un vanilīna cukuru.

Pievieno 200 g mājās gatavotas (vai veikalā pirktas) majonēzes, vēlreiz kārtīgi saputo. Pieber 8 ēd. k. kartupeļu miltu, 1,5 tējk. cepamā pulvera, 40 g kokosa skaidiņu un samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ielej formā un liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 170 grādos, cep 40 līdz 50 min (atkarībā no cepeškrāsns). Gatavību pārbauda ar sausu kociņu.

Recepti ieteica čaklā saimniece Ina Frīdberga no Augstkalnes

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.