Foto – Anda Krauze

Store ar tomātiem un bulguru 1

Zivij uzbārsta sāli, piparus un apcep no abām pusēm taukvielās (sviests + eļļa).

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Vīnogām novelk mizu un izņem sēkliņas. Vistas buljonu lej katliņā, pakarsē, tad, strauji maisot, ieputo sviestu. Pieber iztīrītās vīnogas, uzber mazliet sāls, cukura, piparu un mirkli pakarsē.

Tomātus noblanšē, noņem mizu un sagriež gabaliņos. Sīpolus sasmalcina un kopā ar tomātiem apcep nelielā eļļas daudzumā. Pielej 100 ml ūdens, pievieno cukuru un sāli, mazliet pavāra. Sablendē. Tomātu biezeni pievieno vārītam bulguram.

Padoms

CITI ŠOBRĪD LASA

• Pirms gatavošanas bulguru iemērc aukstā ūdenī, lai saīsinātu vārīšanas laiku un lai tas nepārvērstos putrā.

• Jāvāra uz lēnas uguns 15–25 minūtes, pēc tam atstāj katliņā vēl 15 minūtes.

• Apcepot sviestā, būs izteiktāks aromāts.

• Tumši apgrauzdētajam bulguram raksturīga riekstu smarža, garša un viegla konsistence.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.