Foto no cookingbook.com.ua

Bezē “kauliņi” 0

Cepeškrāsni uzsilda līdz 100 grādiem.

Olu baltumus atdala no olu dzeltenumiem un baltumus sakuļ ar cukuru, to pievienojot pakāpeniski. Pievieno arī pāris pilienus citronu sulas.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Ar konditorejas maisiņa palīdzību vai celofāna maisiņu (kurā uztaisīta atvere), uz pergamenta papīra veido “kauliņu” figūras aptuveni 20 cm lielumā.

Cep aptuveni stundu, līdz bezē pilnībā izžuvis.

CITI ŠOBRĪD LASA

Baisākam skatam, “kauliņus” var likt uz šķīvja, kas apkaisīts ar kakao pūderi. Var rotāt ar plastmasas zirnekļiem.

Avots: ivona.bigmir.net

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.