Foto-Valdis Semjonovs

Grauzdēta maize ar garšaugu–ķiploku sviestu un zaļumu–ķiploku masu
 0

Sastāvdaļas: rudzu maize, baltmaize, ķiploki, pētersīļi, sāls, olīveļļa.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Krimināls
Vai tiešām aizturēts “Straujupīte” satura veidotājs Edgars Aivars? Komentē Valsts policija
Spriedze pie robežas: Polija izsaka brīdinājumu Vācijai
Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes maijā būs īpaši izredzētas: laime jau ir ceļā
Lasīt citas ziņas

Maizīti apgrauzdē. Ķiploku sviestu pagatavo, skābkrējuma sviestam pievienojot sablendētus ķiplokus. Bet zaļumu un ķiploku masu iegūst, sablendējot pētersīļus, ķiplokus un olīveļļu un pievienojot sāli.

 

Gatavoja “Ķiploku kroga” pavārs Valērijs Radionovs

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.