
Foto-Valdis Semjonovs
Grauzdēta maize ar garšaugu–ķiploku sviestu un zaļumu–ķiploku masu 0
Sastāvdaļas: rudzu maize, baltmaize, ķiploki, pētersīļi, sāls, olīveļļa.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Augsts asinsspiediens? 9 augi un garšvielas, kas dabiski palīdz to mazināt
Vēstījums no viņpasaules: 12 veidi kā gari cenšas ar jums sazināties
12 lietas, ko sievietes slepeni dara, bet nekad to neatzīst
4
Maizīti apgrauzdē. Ķiploku sviestu pagatavo, skābkrējuma sviestam pievienojot sablendētus ķiplokus. Bet zaļumu un ķiploku masu iegūst, sablendējot pētersīļus, ķiplokus un olīveļļu un pievienojot sāli.
Gatavoja “Ķiploku kroga” pavārs Valērijs Radionovs