Foto: FreePik

Hačapuri – garšīgas un sātīgas gruzīnu virtuves vakariņas uz “ātru roku” 10

“Slinkie vakariņu varianti” dažreiz ir tik ļoti nepieciešami mums visiem. Tikai… dažreiz pietrūkst izdomas, ko gan tādu pagatavot? Vai esat kādreiz izmēģinājuši hačapuri? Tas ir viens no populārākajiem ēdieniem gruzīnu nacionālajā virtuvē – tas ir pīrāgs, kura sastāvā ir siers – sātīgs un ļoti garšīgs.

Reklāma
Reklāma

Izmēģini!

“Ātrais” hačapuri ar sieru un zaļumiem

Sastāvdaļas:

Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns
Lasīt citas ziņas

Siers – 100 grami
Milti – 50 grami
Ola – 1 gab.
Krējums – 50 grami
Sāls, garšvielas pēc izvēles un zaļumi – kādus vien vēlaties!
Augu eļļa – cepšanai

Pagatavošana:

Dziļā bļodā iesit olu, pievieno krējumu un iepriekš sarīvētu sieru (uz vidējās vai rupjās rīves). Pieber miltus, pievieno sāli un dažādas garšvielas, kas patīk, ja vēlaties, var pievienot arī sagrieztus zaļumus – baziliku, dilles, pētersīļus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ļoti rūpīgi sajauc, lai masa būtu viendabīga.

Pannā uzkarsē eļļu. Liek masu cepties pannā un cep uz vidēji lēnas uguns no abām pusēm līdz abas pīrādziņa puses ir zeltaini brūnas.

Pasniedz ar krējumu un zaļumiem.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.