Foto – Fotolia

Svari 0

Šodien, visticamāk, atrisināsies sena problēma. Tieši tas veicinās tavu laimi un uzplaukumu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Vari svinēt savu uzvaru. Visi darbi, kurus bijis ieplānojis līdz nedēļas beigām, tiks paveikti šodien. Tāpēc vakarā noteikti iedzer glāzi laba šampanieša kā balvu par padarīto.

Strēlnieks
Tava neapmierinātība vai dusmas draud strauji pāraugt liela mēroga strīdā. Atturies no strīdiem, domstarpībām un ķīviņiem, kas šodien vairākkārtīgi izcelsies burtiski uz līdzenas vietas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis
Mežāžiem šodien nevajag tik emocionāli reaģēt uz problēmām. Liktenis pats sola salikt visu punktus uz “i”, kā arī apbalvos tevi par izrādīto pacietību. Pacenties izvairīties no konfliktiem un strīdiem gan darbā, gan mājās. Šodien nav ieteicama trekna pārtika un alkohols, tas var negatīvi ietekmēt tavu veselību.

Ūdensvīrs
Šodien tev nāksies steidzami pārskatīt savus finanšu plānus. Iespējams, tu esi pārvērtējis savas iespējas. Esi piesardzīgs, izlemjot veikt lielus pirkumus kredītā vai aizdodot lielas naudas summas radiniekiem. Vakaru labāk pavadīt mājās ģimenes lokā.

Zivis
Esi pacietīgs un apdomīgs, un tev viss izdosies. Nereaģē uz kolēģu piezīmēm. Pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas vēlreiz visu kārtīgi izsver. Vakaru velti tuvajiem cilvēkiem, viņi pēc tevis ir noilgojušies. Kopā pastaigājieties, paspēlējiet jautras spēles un nododieties patīkamām atmiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.