Vērsis 19. 04.–20. 05. 4

Vērsim gads kopumā būs veiksmīgs, ar daudz iespējām un panākumiem.

Reklāma
Reklāma
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 531
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

Janvāra pirmajā pusē viss ritēs viegli un raiti, bet tā otrajā pusē un februārī jācenšas apvaldīt savas emocijas, lai izvairītos no spriedzes un konfliktiem. Norobežojiet darba lietas no privātās dzīves.

Martā un aprīlī viegli vedīsies sarunas, būs atbalsts no draugu un partneru puses. Ieteicams rast laiku atpūtai un uzkrāt spēkus nākamajam aktīvajam periodam.

CITI ŠOBRĪD LASA

Maijā labvēlīgs laiks materiālā stāvokļa uzlabošanai. Var slēgt līgumus, veikt darījumus un investēt līdzekļus. Viss nesīs peļņu. Labvēlīgi nosacījumi, lai uzsāktu biznesu vai mainītu darbu.

Jūnijā un jūlija pirmajā pusē veiksies sirdslietās. Šo laiku var veltīt vaļaspriekiem, doties ceļojumā vai apgūt jaunas prasmes. Laiks nav piemērots darījumiem. Darbā var pieaugt spriedze.

Jūlija otrajā pusē un augusta pirmajā pusē pieaugs spriedze.

Iespējamas problēmas ar autotransportu. Var rasties pārpratumi vai paviršības kļūdas. Nekonfliktējiet ar valsts amatpersonām.

Augusta otrā puse un septembris ir labvēlīgs laiks jebkura veida darbībai.

Septembrī, oktobrī un novembrī jākoncentrējas uz darbu. Izklaidēs un mīlas sfērā var būt nepatīkami pārsteigumi, kas radīs arī zaudējumus.

Gads noslēgsies tāpat kā iesākās – patīkami un daudzsološi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.