Foto – Fotolia

Svari 1

Profesionālās darbības jomā Svarus gaida ļoti grūta diena. Ļoti uzmanīgi attiecies pret jaunām idejām un priekšlikumiem, iespējams, tieši šodien tu saņemsi nepatiesu informāciju. Šodien nepieciešams uzmanīgi sekot savai veselībai. Pacenties nelietot alkoholu un smagu barību, tas var ietekmēt tavu veselības stāvokli.

Reklāma
Reklāma

Skorpions

Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 86
Lasīt citas ziņas

Šodienas horoskops Skorpioniem iesaka slēgt dažāda veida līgumus. Ja tu tos slēdz, tad uzmanīgi izlasi katru dokumenta punktu un pamatīgi izanalizē, lai pēc tam nebūtu sliktu seku.

Strēlnieks

Pienākusi diena, kas atvērs tavu iekšējo enerģētisko potenciālu. Šodien Strēlnieki izskatīsies satriecoši. No iespaida, kādu tu šodien radīsi uz apkārtējiem, būs atkarīgi tavi turpmākie panākumi. Šo atjaunotnes sajūtu, iespējams, izdosies saglabāt visu nedēļu.

Mežāzis

CITI ŠOBRĪD LASA

Labvēlīga diena. Dzīves potenciāls, personiskais šarms un prasme pārliecināt apkārtējos būs augstā līmenī. Iespējams, tu šodien saņemsi vilinošu piedāvājumu, taču pirms to pieņemt, vajag visu kārtīgi pārdomāt. Iespējami pārpratumi vai domstarpības gan ar lietišķajiem partneriem, gan tuvu cilvēku. Var rasties neparedzēti izdevumi vai rūpes, kas attiecas uz bērniem.

Ūdensvīrs

Šodien kā nekad agrāk tu būsi nodarbināts ar morālā komforta uzturēšanu ģimenē. Mīlestībā tu sajutīsies kā uzvarētājs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.