Ne visi saņem atbildes 2


Dziednieks atklāja, viņaprāt, drošāko metodi, kā kaut ko uzzināt par nākotni, neriskējot saņemt nevajadzīgu informāciju.

Reklāma
Reklāma
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam 80
Lasīt citas ziņas

Vakarā pirms dzimšanas dienas uz naktsskapīša pie gultas noliek papīra lapu, pildspalvu un īsi pirms gulētiešanas palūdz: “Mana zemapziņa, tu zini visas manas vēlmes un nodomus. Lūdzu, parādi, ko varu gaidīt tuvākajos 12 mēnešos! Ja uzskati par vajadzīgu atklāt, ar ko man jārēķinās, izdari tā, lai es pamostos laikā no četriem līdz sešiem (vasarā no trijiem līdz pieciem).” Tas ir labākais laiks meditēšanai, kad racionālais prāts ir vismiegainākais un pilnīgs bremze, turpretī zemapziņa – ļoti aktīva.

Šajā laikā Mendeļejevs esot izveidojis ķīmisko elementu periodisko sistēmu. Ilgi mocījies, domādams, kā tos vislabāk sarindot. Puspiecos no rīta kaut kas viņu uzmodinājis, un ķīmiķis gandrīz autopilotā elementus salicis pa pareizajiem plauktiņiem. Atrodoties robežstāvoklī starp nomodu un miegu, var notikt tā dēvētā kanalēšana jeb bezkaislīga informācijas pierakstīšana, kad roku vada kāds egregors jeb netverama smalkās pasaules būtne.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja tava zemapziņa un sargeņģelis uzskatīs, ka esi pelnījis un gatavs saņemt informāciju, tas notiks. Uz lapas vari pierakstīt vīzijas, jo, iespējams, uzreiz nevarēsi tās saprast.

“Taču, ja zemapziņa uzskatīs, ka zināšanas par nākotni tev varētu kaitēt, no tām pasargās. Vai zinājāt, ka naktī ikviens redz aptuveni 30 sapņus? Kādēļ gan atceramies labākajā gadījumā vienu? Tāpēc, ka kāds ļoti centīgi mūs sargā no zināšanām, ko nabaga prāts, kurš ir samērā primitīvs, nav gatavs aptvert un izmantot. Zemapziņa nepieļaus, ka cilvēks dabū pārmērīgu šoku, tāpēc šī metode ir drošāka par pārējām.”

Viss, kas šķiet zīmīgs, saņemot informāciju, jāpieraksta dienasgrāmatā.

Zīmes ir visur

Dziednieks stāsta, ka ikvienam Visums nepārtraukti sūta dažādas zīmes, tikai jāmāk tās ieraudzīt un iztulkot. “Reiz, kad gāju gar Barona centru, garām traucās tramvajs. Kāda meitene ļoti tuvu man kliedza puisim ielas pretējā pusē: piezvani man! Domāju – kāpēc man tas bija jādzird? Piezvanīju sievai. Viņa bija pārsteigta. Kā zināji, ka ļoti gaidīju tavu zvanu?

Svarīgākais ir saprast, ka visas zīmes ir vērstas uz labu. Daudzi saskumst, ja ceļam pārskrien melns kaķis. Tas esot uz nelaimi. Patiesībā tas nozīmē – uzmanies! Kaķis jāuztver kā sarkana brīdinājuma lampiņa. Skaties zem kājām! Varbūt kaut kur kanalizācijas lūkas vāks nozagts un ir risks iekrist. Melns kaķis patiesībā ir labs draugs.

Nav sliktu zīlēšanas rezultātu, ir tikai slikti tulki. Mēs paši varam veidot savu likteni. Senie grieķi teica: ja gribi būt laimīgs, tad esi! Izmanto pat nepatīkamus zīlēšanas rezultātus savā labā!”

Oskars Peipiņš par 2015. gadu

“Skatoties pēc numeroloģijas, 2015. ir plānošanas un augšupejas gads, kas aicina ikvienu: lūdzu, droši izmanto mani par tramplīnu uz panākumiem!
[wrapintext]

Kokteilis
FOTO. Latviešu unikālais dzejnieks un iedvesmotājs Imants Ziedonis šodien atzīmētu 91. dzimšanas dienu
Kokteilis
Fitnesa treneris Lauris diskusijā par skaistuma standartiem: “Cilvēki ir jāaizvaino. Ja cilvēks ir resns, tas nav normāli”
TESTS dzimtenes patriotiem: vai vari pateikt, kurā Latvijas kultūrvēsturiskajā novadā atrodas katra no pilsētām?
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam
8 paradumi, kas piemīt ar stipru gribu apveltītiem cilvēkiem
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni
Lasīt citas ziņas