Foto: Shutterstock

Izcila garša izvēlīgiem ēdājiem: salāti ar ceptu vistas fileju, pupiņām, tomātiem un cieto sieru 3

Gardi, sātīgi, viegli pagatavojami salāti ar vistas fileju ideāli noderēs tām reizēm, kad “kaut ko gribas, bet nezinu, ko”. Izcila garša izvēlīgiem ēdājiem!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

RAKSTA REDAKTORS
“Vesela rinda skolēnu pat ar izciliem eksāmenu rādītājiem nevienā skolā nav tikuši” – konkurss uz Rīgas skolu 10. klasēm kā “Bada spēles”
“Bet ko var gaidīt no privātās iestādes endoskopista, kurš nekad neko nav vadījis, neko vairāk par ārsta sertifikātu nav ieguvis?” Sīviņš asi vēršas pret Abu Meri
Noslēgusies telefonsaruna starp Krievijas diktatoru un ASV prezidentu. Putins paziņojis, ka…
Lasīt citas ziņas

• Tomāti – 3 gab.
• Vistas fileja – 500 grami
• Cietais siers – 150 grami
• Sarkanās konservētās pupiņas – 1 burciņa
• Zaļie salātu “mix” – 1 iepakojums
• Grauzdiņi – pēc garšas
• Majonēze – pēc garšas
• Eļļa – cepšanai
• Sāls, pipari – pēc garšas
• Zaļumi (dilles, pētersīļi) – ja vēlas

Pagatavošana:

1. Smalki sagriež tomātus. Uz rupjās rīves sarīvē sieru.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Vistas fileju sagriež smalkās strēmelītēs, uz lēnas uguns uzkarsē pannu, kurā ielieta nedaudz eļļa. Liek cepties fileju un cep uz ļoti lēnas uguns vidēji 20 minūtes, kamēr taukvielas iztecējušas. Ja ir vēlme – pēc tam uzgriež lielāku karstumu un krūtiņu apbrūnina no visām pusēm.

3. No pupiņām nolej lieko šķidrumu un tās noskalo remdenā ūdenī. Salātu “mix”, ja nepieciešams, noskalo un nosusina.

4. Ņem liela izmēra bļodu un sajauc tajā visas sastāvdaļas kopā un pievieno majonēzi (var pievienot arī krējumu, tad garša būs maigāka). Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Ja vēlas – var pievienot sasmalcinātus zaļumus.

5. Pirms pasniegšanas, katrai porcijai pārber grauzdiņus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.