Foto – Shutterstock

Zelta noteikumi 2


Iepriecini sievu! Ar ziediem, konfektēm, vienkārši tāpat, bez iemesla. Interesējies par viņas nodarbēm, hobijiem. Kļūsti par gādīgu vīru. Slavē sievu par garšīgu ēdienu, izsaki neuzbāzīgus komplimentus par viņas ārieni, nagu laku, frizūru. Tu būsi pārsteigts, kāds efektu tas radīs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
Kokteilis
12 biežāk sastopamie ģimenes locekļu tipi. Noskaidro, pie kura piederi tu!
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Lasīt citas ziņas

Padomi sievai
Mīļotais laulātais draugs pavisam ir attālinājies? Zini, sieviete ir visgudrākā būtne. Viņas attapību, prātu, apķērību var apskaust. Daba ne par velti ir ielikusi tik daudz sievietes dvēselē. Ja vīrs ir ģimenes galva, tad sieva ir pamats un aizmugure. Saglabāt ģimeni – gudrai sievietei, kāda tu jau esi – tas ir pilnīgi pa spēkam. Saglabāt attiecības ar vīru ir ļoti viegli, vajag tikai apbruņoties ar vienkāršām zināšanām par harmonisku attiecību veidošanu. Lūk, psihologu galvenie padomi:

Lai justos aiz vīra kā aiz mūra sienas, izrādi interesi par viņa hobijiem, centies vairāk uzzināt par viņa darbu, profesionālajiem pienākumiem. Tas ir teicams iemesls ikdienas sarunām, kuras ne tikai attīsta, bet padara attiecības stiprākas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja laulātais draugs ir attālinājies, viņš, iespējams, zaudējis ticību, ka tev var uzticēties. Pienācis laiks to atjaunot un likt dzīvesdraugam saprast, ka viņš tev ir tikpat vērtīgs kā iepriekš.

Iepazīsties ar vīra draugiem, uzzini, kas notiek viņu personiskajā dzīvē, izveido draudzību ar vīra draugu sievām. Tā nav vīra izsekošana, bet laulātā drauga maiga dzīves pulsa kontrole.

Kā saglabāt stipru ģimeni, ja vīrs ir pilnībā attālinājies un nevēlas tuvību? Nepieciešams sevi iemīlēt. Vienmēr būt tonusā. Izskatīties efektīgi, jutekliski – lieliska iespēja kļūt pievilcīgākai vīra acīs.

Zelta likums
Lai saglabātu attiecības ar vīru, apgūsti paškontroles tehniku. Visas negatīvās situācijas nedrīkst risināt ar kliegšanas palīdzību. Jebkurš vīrietis to uztvers kā vājuma pazīmi un pierādījumu, ka tev nav taisnība. Saglabāt attiecības ar vīru palīdzēs kompromisi, sarunas, nevis skandāli.

Padoms abiem
Apsēdieties viens otram pretī, padomājiet, cik daudz laba ir bijis jūsu kopdzīvē, mēģiniet atcerieties katru sīkumu. Nenolaidiet rokas grūtību priekšā – jebkuras problēmas daudz vieglāk ir pārvarēt divatā, nekā vienatnē.

Avots: “mirror-venus.ru”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.