Foto: Ģirts Eglītis/ RīgaTV 24

Kad biešu aukstā zupa apnikusi: avokado zupiņa – ideāla recepte gardēžiem 0

RīgaTV 24 raidījumā “La Dolce Vita ar Roberto” studijā pie Roberto Meloni viesojās Cēsu kafejnīcas “Cafe 7 Bar” pavarda saimniece, maiznīcas “Cēsu maize” gardumu cepēja Sniedze Aleksejeva.

Reklāma
Reklāma
Viens bērns miris, otrs ievietots intensīvajā nodaļā: epidemiologi sāk izmeklēt streptokoka infekcijas avotu
Nedrīkst ignorēt: trīs pazīmes, kas liecina, ka D vitamīna ir par daudz
Krievu ģimenes lūdz neatgriezt no gūsta viņu tuviniekus, bet atstāt Ukrainā: kas noticis? 43
Lasīt citas ziņas

“Visi sauc mani par Sniedzi, nu jau kādus trīsdesmit gadus. Sņežana ir tikai pases vārds. Reizēm pat pārskrien šermuļi, kad nosauc īstajā vārdā,” – smejas gardumu cepēja un pavāre.

Foto: Ģirts Eglītis/ RīgaTV 24
CITI ŠOBRĪD LASA

Viņa pagatavoja kādu ļoti gardu un vasarīgu ēdienu – avokado auksto zupu.

Avokado aukstā zupa

Sastāvdaļas:

  • 2 gabali gatavi avokado,
  • 4 mazie gurķīši,
  • 1 puravs,
  • 1 neliels kabacis,
  • 1 neliels čili pipars,
  • 1 ķiploku daiviņa,
  • 1/2 citrona sulas,
  • dzeramais grieķu jogurts,
  • atdzesēts ūdens vai minerālūdens,
  • sāls un pipari pēc garšas,
  • melnās ķimenes un valrieksti dekorēšanai.

Pagatavošana:

Gurķus sagriež mazos kubiciņos. Visu pārējo rupji sagriež un liek blenderī. Pielej klāt jogurtu, blendē. Ar gatavo krēmīgo biezeni pārlej gurķīšus. Biezumu regulē ar minerālūdeni, var arī izmantot labi atdzesētu dzeramo ūdeni.

Lej bļodiņās, un katrā uzber valriekstus un melnās ķimenes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.