Kad, iznākot no meža, grozi pilni ar sēnēm, aktuāls top jautājums – kā pareizi tās marinēt? 14

TV24 raidījuma “Šefpavārs. Uz līnijas” vadītāja un šefpavāre Ina Poliščenko atbild uz skatītājas uzdoto jautājumu, kāda ir pareiza sēņu marināde.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Mūsu tētis šodien atkal precas…” Bijusī sieva pavēsta, ka komponists Jānis Lūsēns iestūrējis laulības ostā
Kokteilis
Vai stārķi gaidījāt? 10 vārdu īpašnieki, kas drīzumā varētu sagaidīt ģimenes pieaugumu
Krievu okupanti nocirtuši galvu ukraiņu karavīram
Lasīt citas ziņas

Ja mēs marinējam sēnes, pirms likšanas burciņās tās jāapvāra. Visas sēnes nevajadzētu likt vienā katliņā, bet gan katru sēņu veidu apvārīt atsevišķi, I.Poliščenko norāda.

Sēņu marināde ir līdzīga gurķu un tomātu marinādei – ūdens, sāls, cukurs, etiķis, smaržīgie pipari, kāda lauru lapa. Ar to arī pietiks, viņa skaidro, piebilstot, ka etiķis ir jāpievieno, lai sēnes nepaliktu melnas.

Vairāk uzzini, noskatoties video!

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!

Latvijas dārgums - gardās rudens sēnes
Izstāde "Sēnes 2022"
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.