Foto – Aija Geida

Kādā Mēnesī gatavojot sieru, izdodas lielāks daudzums? + īpašā recepte 0

Mājās agatavots siers ar garšvielām un garšaugiem

Reklāma
Reklāma

(300 g siera)

• 3 l piena

• 4 ēdamkarotes citrona sulas

12 lietas, ko sievietes slepeni dara, bet nekad to neatzīst 4
Pasauli nākamgad gaida vēl šausminošāki pārbaudījumi: gaišreģes Vangas prognozes 2026. gadam 1
Kokteilis
Ārsts – 4000 eiro, pārdevējs – 1500 eiro. Kādas algas, pēc mākslīgā intelekta teiktā, būtu pelnījuši Latvijas darbarūķi?
Lasīt citas ziņas

• 3 ēdamkarotes garšvielu maisījuma Anniņa vai cita līdzīga

• 1 tējkarote sāls

Katlā ielej pienu un uzkarsē līdz viršanai. Tad pielej viena citrona sulu (aptuveni 4 ēdamkarotes) un samaisa. Kad atdalās sūkalas, masu izkāš caurdurī, kurā ieklāta vairākās kārtās salocīta marlīte vai lina dvielis. Marlītei vai dvielim saņem kopā visas malas, aizsien un notecina. Kad vairs netek sūkalas, sieru izņem, apviļā garšvielu un garšaugu maisījumā, ieliek bļodiņā, ar karoti pieblīvē un ievieto ledusskapī, lai sastingst.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.