Kāpēc restorānos dārzeņi garšo labāk nekā mājās? Ne šajā gadījumā! Restorāna līmeņa burkānu pagatavošanas recepte 11

Gatis Lauva savā “Instagram” kontā dalījies ar kādu ļoti gardu burkānu pagatavošanas recepti. Viņš sola, ka tā garšos tikpat labi kā restorānā.

Kokteilis
10 lietas, ko darīja 80. gadu bērni un kas šokētu mūsdienu bērnus
Veselam
Pamosties plkst. 2.00 vai 3.00 naktī bez iemesla? Iespējams, pie vainas kāds no šiem pārtikas produktiem
RAKSTA REDAKTORS
“Būs jāstrādā visas brīvdienas bez izņēmuma!” Modri pārsteidz pavāra darba piedāvājums un alga, kādu piedāvā Liepājā
Lasīt citas ziņas

Kā norādīts pie video, tie ir burkāni gluži kā restorānā, jeb nedaudz uzlabota franču virtuves klasika “Carrots Vichy”.

Vēl labāk sanāk, ja ūdens vietā izmanto buljonu (vēlams vistas) vai apelsīnu sulu!

CITI ŠOBRĪD LASA

Īsumā par lielisko recepti, ko atklājis Gatis: “Šī recepte ir viens no iemesliem, kāpēc restorānos dārzeņi garšo labāk nekā mājās. Nomizo un sagriez burkānus. Liec tos pannā un pārlej ar ūdeni, un pievieno sviestu un sāli. Vāri, līdz šķidrums gandrīz iztvaikojis. Tad pievieno nedaudz cukuru un citrona sulu un turpini karsēt, līdz burkāni ir kļuvuši spīdīgi.”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.