Kāpēc restorānos dārzeņi garšo labāk nekā mājās? Ne šajā gadījumā! Restorāna līmeņa burkānu pagatavošanas recepte 11

Gatis Lauva savā “Instagram” kontā dalījies ar kādu ļoti gardu burkānu pagatavošanas recepti. Viņš sola, ka tā garšos tikpat labi kā restorānā.

Reklāma
Reklāma
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Kokteilis
Izskats ir maldīgs: cilvēki, kas dzimuši šajos četros datumos, vienmēr izskatīsies jaunāki nekā viņi patiesībā ir
Kokteilis
Laura Vizla joprojām tirgo teju 40 000 eiro vērtu Porziņģa dāvāto auto – eksperts atklāj, kāpēc neviens to nepērk 44
Lasīt citas ziņas

Kā norādīts pie video, tie ir burkāni gluži kā restorānā, jeb nedaudz uzlabota franču virtuves klasika “Carrots Vichy”.

Vēl labāk sanāk, ja ūdens vietā izmanto buljonu (vēlams vistas) vai apelsīnu sulu!

CITI ŠOBRĪD LASA

Īsumā par lielisko recepti, ko atklājis Gatis: “Šī recepte ir viens no iemesliem, kāpēc restorānos dārzeņi garšo labāk nekā mājās. Nomizo un sagriez burkānus. Liec tos pannā un pārlej ar ūdeni, un pievieno sviestu un sāli. Vāri, līdz šķidrums gandrīz iztvaikojis. Tad pievieno nedaudz cukuru un citrona sulu un turpini karsēt, līdz burkāni ir kļuvuši spīdīgi.”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.