No tematiskās avīzes “Piens un tā produkti”

Karbonādes, Kazdangas siera un kotletes šnicele. Gruntīgas vakariņas! 0

Izklapē karbonādi, pārklāj ar sarīvētu sieru, nosedz ar kotlešu masu.

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

Panē miltos un olā, liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep no abām pusēm, līdz šnicele gatava.

Pasniedz ar dārzeņiem vai rīsiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.