Ercena dūzis – slāpes pēc mīlestības 0

Ercena dūža atslēgvārds ir slāpes pēc mīlestības, taču šai kārtij ir raksturīga arī naudas kāre, jo tās karmiskā kārts ir kārava dūzis. Daudzi cilvēki, kam ercena dūzis ir dzimšanas kārts, dzīvē gūst lielus panākumus kā rakstnieki un radoši darbinieki citās jomās. Viņi atrodas divu dūžu ietekmē, kas padara viņus impulsīvus.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 20
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
TV24
Diskriminācija Latvijā? Advokāts komentē plānotos ierobežojumus 3
Lasīt citas ziņas

Ercena dūzis ir īsts vīrišķības un drosmes simbols – tā ir viena no viņa galvenajām iezīmēm. Tas, kas ercena dūžiem bieži pietrūkst, ir viedums, kurš apvienojumā ar viņiem piemītošo drosmi palīdzētu ātrāk gūt panākumus. Lai būtu veiksmīgi, ercena dūžiem ir jārīkojas pacietīgi un mazāk jāriskē.

Ercena dūži ir apveltīti ar lielu garīgo potenciālu, taču no ceļa viņus bieži novirza neizlēmība un slēptas kaislības. Ercena dūžiem nepieciešams pārvarēt bailes no naudas trūkuma – tikai tad viņi iegūs iekšēju mieru, kas nepieciešams panākumiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ercena dūžiem ir jāattīsta sevī pateicības jūtas liktenim, lai gan viņi liek akcentu uz nepieciešamību krāt naudu un jaunu lietu iegādi. Šie cilvēki bieži sasniedz savus mērķus un gūst lielus finanšu panākumus.

Ercena dūžiem ir jābūt piesardzīgiem, nedrīkst neiekrist galējībās un darboties vienlaikus vairākos virzienos, jo pretējā gadījumā viņus gaida materiālas problēmas un stiprs stress.

Ercena dūžiem ir milzīgs radošais potenciāls, taču viņiem piemīt arī neizlēmība un nemierīgums. Atpūta no darba šiem cilvēkiem ir kā ārstniecisks balzams. Ercena dūžiem patīk daudzveidīgums darbā, un viņiem sava dzīve un darbs jāveido tā, lai nezaudētu elastīgumu.

Daudzi ercena dūži sasniedz slavu, darbodamies radošajā laukā. Viņi varēs izvairīties no daudzām emocionālām un psihiskām problēmām, ko nes līdzi iepriekšējā inkarnācija, ja pievērsīsies metafizikai un pašizziņai. Ja ercena dūži koncentrēsies uz garīgās jēgas meklējumiem, tad vēlīnie dzīves gadi viņiem būs vislaimīgākie.

Ercena dūži ir cilvēki ar nemierīgu dvēseli; par lielāko krustu viņiem var kļūt pastāvīga vērtību maiņa. Lai iemantotu dvēseles un sirds mieru, ercena dūžiem ir jāizvairās no nepastāvības un nesakārtotas dzīves. Augstāko balvu viņi saņems tad, kad atradīs nesavtīgas pašatdeves iespēju.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.