Kārtainais kēkss
 0

Kā gatavot?

Olām atdala baltumus no dzeltenumiem. Pirmajai kārtai baltumus saputo ar norādīto daudzumu cukura un miltiem, beigās iemaisa rozīnes. Saputoto masu sadala uz pusēm un daļu iepilda ar margarīnu izsmērētā kēksa formā.

Kokteilis
Šajos 5 mēnešos dzimušie ir nepiemēroti parastam darbam no pulksten 8.30 – 17.00
Veselam
Kuri konservētie pārtikas produkti ir labi zarnu veselībai: speciālisti nosauc 6 labākos
RAKSTA REDAKTORS
Traģisks notikums bērnu slimnīcā Rīgā – iespējams, mediķu kļūdas dēļ miris bērns
Lasīt citas ziņas

Pa vidu liek ar cukuru un miltiem saputotus dzeltenumus, kam labākajai garšai pievienots šokolādes sieriņš. Atliek uzliet atlikušo olu baltumu kārtu un var likt krāsnī 200 grādos. Cep apmēram 45 minūtes. Kēksu izņem no formas un pārber ar pūdercukuru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.