Kārtainais kēkss
 0

Kā gatavot?

Olām atdala baltumus no dzeltenumiem. Pirmajai kārtai baltumus saputo ar norādīto daudzumu cukura un miltiem, beigās iemaisa rozīnes. Saputoto masu sadala uz pusēm un daļu iepilda ar margarīnu izsmērētā kēksa formā.

Reklāma
Reklāma
TV24
Tramps izvirza ultimātu Ukrainai: nekavējoties jāpārtrauc uguns esošajā frontes līnijā
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
Kokteilis
Dzīvo Rīgas centrā, bet šampūnam naudas nav: latviešu iemīļotais dziesminieks nonācis neapskaužamā situācijā 9
Lasīt citas ziņas

Pa vidu liek ar cukuru un miltiem saputotus dzeltenumus, kam labākajai garšai pievienots šokolādes sieriņš. Atliek uzliet atlikušo olu baltumu kārtu un var likt krāsnī 200 grādos. Cep apmēram 45 minūtes. Kēksu izņem no formas un pārber ar pūdercukuru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.