Foto – Inese Liepiņa

Saldā kabaču kūka 1

PAGATAVOŠANA

Sakarsē krāsni līdz 180 °C. Tikmēr sarīvē kabaci ar visu mizu. Bļodā sajauc olas, eļļu, cukuru, vaniļu un kārtīgi samaisa. Pieber miltus, cepamo pulveri, sodu, kanēli, sāli un pielej ūdeni. Atkal kārtīgi samaisa. Masā vienmērīgi iecilā sarīvēto kabaci. Veidnē (tās diametrs – 25 cm) ieklāj cepamo papīru, uzlej masu un cep 35–40 minūtes.

Veselam
Ko nedrīkst lietot kopā ar kafiju: pētnieki izceļ piecus bīstamus pārtikas produktus
RAKSTA REDAKTORS
Traģisks notikums bērnu slimnīcā Rīgā – iespējams, mediķu kļūdas dēļ miris bērns
Veselam
Vakara ēdienkarte saldākam miegam: 8 pārtikas produkti, kas palīdzēs iemigt bez pūlēm
Lasīt citas ziņas

Kamēr kūka cepas, sajauc kopā glazūrai nepieciešamās sastāvdaļas, labi samaisa un liek ledusskapī.Izcepto kūku nedaudz atdzesē istabas temperatūrā un uzklāj glazūru. Dekorē, ar ko vien sirds vēlas, liek uz šķīvja un izbauda garšas kārpiņu deju!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.