Foto – Inese Liepiņa

Saldā kabaču kūka 1

PAGATAVOŠANA

Sakarsē krāsni līdz 180 °C. Tikmēr sarīvē kabaci ar visu mizu. Bļodā sajauc olas, eļļu, cukuru, vaniļu un kārtīgi samaisa. Pieber miltus, cepamo pulveri, sodu, kanēli, sāli un pielej ūdeni. Atkal kārtīgi samaisa. Masā vienmērīgi iecilā sarīvēto kabaci. Veidnē (tās diametrs – 25 cm) ieklāj cepamo papīru, uzlej masu un cep 35–40 minūtes.

Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
TV24
“Sadales tīkli” sola: Iedzīvotājiem tarifs no 1. janvāra nemainīsies! Taču – ir nianses: kādam rēķini tomēr pieaugs
Vai tiešām ASV uz to būs spējīga? Makrons brīdinājis Zelenski par bīstamu pavērsienu – viņam draud briesmas… 40
Lasīt citas ziņas

Kamēr kūka cepas, sajauc kopā glazūrai nepieciešamās sastāvdaļas, labi samaisa un liek ledusskapī.Izcepto kūku nedaudz atdzesē istabas temperatūrā un uzklāj glazūru. Dekorē, ar ko vien sirds vēlas, liek uz šķīvja un izbauda garšas kārpiņu deju!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.