Foto – Shutterstock

Rīsu pudiņš ar kaltētiem augļiem. Gatavo žurnāliste Ilze Vītola 0

Receptes autors – populārais pavārs Lauris Aleksejevs, bet man arī sanāca!

Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
TV24
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
RAKSTA REDAKTORS
“Nogurums ir milzīgs.” Reinis vairākas stundas dienā pavada ceļā uz un no darba. Valsts darba inspekcija atklāj, kas viņam par to pienākas
Lasīt citas ziņas

Katliņā ielej pienu, pievieno cukuru un rīsus.

Maisot vāra uz lēnas uguns, līdz rīsi ir mīksti.

Ja vajag, var pieliet vēl pienu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad gatavs, pievieno sagrieztas aprikozes, plūmes un ķiršus.

Pudiņu atdzesē un samaisa ar saputotu saldo krējumu bez cukura.

Pasniedz vēsu, pārlietu ar ogu mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.