Foto – Shutterstock

Rīsu pudiņš ar kaltētiem augļiem. Gatavo žurnāliste Ilze Vītola 0

Receptes autors – populārais pavārs Lauris Aleksejevs, bet man arī sanāca!

Reklāma
Reklāma
Veselam
Veselīgai zarnu darbībai: 9 dzērieni, kas stiprina mikrobiomu un uzlabo gremošanu
Katastrofa ir tuvu: Ukraina rekordlielā ātrumā iznīcina Krievijas naftas pārstrādes rūpnīcas – 12 dienās apturētas piecas
Kokteilis
Ja esat dzimis vienā no šiem 6 datumiem, jums ir lieliskas izredzes kļūt par miljonāru
Lasīt citas ziņas

Katliņā ielej pienu, pievieno cukuru un rīsus.

Maisot vāra uz lēnas uguns, līdz rīsi ir mīksti.

Ja vajag, var pieliet vēl pienu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad gatavs, pievieno sagrieztas aprikozes, plūmes un ķiršus.

Pudiņu atdzesē un samaisa ar saputotu saldo krējumu bez cukura.

Pasniedz vēsu, pārlietu ar ogu mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.