Foto – Shutterstock

Rīsu pudiņš ar kaltētiem augļiem. Gatavo žurnāliste Ilze Vītola 0

Receptes autors – populārais pavārs Lauris Aleksejevs, bet man arī sanāca!

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Katliņā ielej pienu, pievieno cukuru un rīsus.

Maisot vāra uz lēnas uguns, līdz rīsi ir mīksti.

Ja vajag, var pieliet vēl pienu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad gatavs, pievieno sagrieztas aprikozes, plūmes un ķiršus.

Pudiņu atdzesē un samaisa ar saputotu saldo krējumu bez cukura.

Pasniedz vēsu, pārlietu ar ogu mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.