
Foto – Shutterstock
Rīsu pudiņš ar kaltētiem augļiem. Gatavo žurnāliste Ilze Vītola 0
Receptes autors – populārais pavārs Lauris Aleksejevs, bet man arī sanāca!
Katliņā ielej pienu, pievieno cukuru un rīsus.
Maisot vāra uz lēnas uguns, līdz rīsi ir mīksti.
Ja vajag, var pieliet vēl pienu.
Kad gatavs, pievieno sagrieztas aprikozes, plūmes un ķiršus.
Pudiņu atdzesē un samaisa ar saputotu saldo krējumu bez cukura.
Pasniedz vēsu, pārlietu ar ogu mērci.
Praktiski
Jogurta un biezpiena torte. Bez cepšanas!
4
Praktiski
Pupiņas ar baklažāniem
Praktiski
Kraukšķīga pica ar fenheli
Praktiski
Sūkalas neizlejiet! Ko no tām pagatavot?
Praktiski
Raudzēti biezpiena plācenīši. (+10 citas plācenīšu receptes!)
Praktiski
Ķīnas pupiņas mīklā
Praktiski
Kārtainās mīklas pīrādziņi. Izdodas pat iesācējiem!
Praktiski
Marinēts lasis ar asumiņu: Somijā iecienīta recepte