
Foto – Shutterstock
Rīsu pudiņš ar kaltētiem augļiem. Gatavo žurnāliste Ilze Vītola 0
Receptes autors – populārais pavārs Lauris Aleksejevs, bet man arī sanāca!
Reklāma
Reklāma
Viens bērns miris, otrs ievietots intensīvajā nodaļā: epidemiologi sāk izmeklēt streptokoka infekcijas avotu
50
Nedrīkst ignorēt: trīs pazīmes, kas liecina, ka D vitamīna ir par daudz
Krievu ģimenes lūdz neatgriezt no gūsta viņu tuviniekus, bet atstāt Ukrainā: kas noticis?
43
Katliņā ielej pienu, pievieno cukuru un rīsus.
Maisot vāra uz lēnas uguns, līdz rīsi ir mīksti.
Ja vajag, var pieliet vēl pienu.
Kad gatavs, pievieno sagrieztas aprikozes, plūmes un ķiršus.
Pudiņu atdzesē un samaisa ar saputotu saldo krējumu bez cukura.
Pasniedz vēsu, pārlietu ar ogu mērci.
Jogurta un biezpiena torte. Bez cepšanas!
Pupiņas ar baklažāniem
Kraukšķīga pica ar fenheli
Sūkalas neizlejiet! Ko no tām pagatavot?
Raudzēti biezpiena plācenīši. (+10 citas plācenīšu receptes!)
Ķīnas pupiņas mīklā
Kārtainās mīklas pīrādziņi. Izdodas pat iesācējiem!
Marinēts lasis ar asumiņu: Somijā iecienīta recepte