Rīsu pudiņš ar kaltētiem augļiem. Gatavo žurnāliste Ilze Vītola 0
Receptes autors – populārais pavārs Lauris Aleksejevs, bet man arī sanāca!
Reklāma
Reklāma
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu
23
RAKSTA REDAKTORS
“Darbinieki aizraujas ar iebiedēšanu. Jūtu pazemošanu un pārākuma sajūtu.” Krīzes centrā esošās Līnas dienasgrāmata ar pozitīvu pavērsienu
45
Četru cilvēku ģimene veic eksperimentu, cenšoties pārtikai tērēt ne vairāk kā 60 eiro nedēļā: “No dažiem produktiem nākas atteikties”
Katliņā ielej pienu, pievieno cukuru un rīsus.
Maisot vāra uz lēnas uguns, līdz rīsi ir mīksti.
Ja vajag, var pieliet vēl pienu.
Kad gatavs, pievieno sagrieztas aprikozes, plūmes un ķiršus.
Pudiņu atdzesē un samaisa ar saputotu saldo krējumu bez cukura.
Pasniedz vēsu, pārlietu ar ogu mērci.