Foto – Shutterstock
Rīsu pudiņš ar kaltētiem augļiem. Gatavo žurnāliste Ilze Vītola 0
Receptes autors – populārais pavārs Lauris Aleksejevs, bet man arī sanāca!
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
“Nogurums ir milzīgs.” Reinis vairākas stundas dienā pavada ceļā uz un no darba. Valsts darba inspekcija atklāj, kas viņam par to pienākas
Katliņā ielej pienu, pievieno cukuru un rīsus.
Maisot vāra uz lēnas uguns, līdz rīsi ir mīksti.
Ja vajag, var pieliet vēl pienu.
“Skatoties LTV, mani visu laiku nepamet jautājums par Kreipānu!” publiski atklāj Reizenbergs
Krievi sprukās: 3 tonnas sprāgstvielu un ukraiņi uz visiem laikiem slēdz ceļu uz pilsētu
Lavrovs draud Somijai un Zviedrijai ar Ukrainas likteni: Krievijas 1997. gada prasības NATO joprojām ir spēkā
Kad gatavs, pievieno sagrieztas aprikozes, plūmes un ķiršus.
Pudiņu atdzesē un samaisa ar saputotu saldo krējumu bez cukura.
Pasniedz vēsu, pārlietu ar ogu mērci.
Jogurta un biezpiena torte. Bez cepšanas!
Pupiņas ar baklažāniem
Kraukšķīga pica ar fenheli
Sūkalas neizlejiet! Ko no tām pagatavot?
Raudzēti biezpiena plācenīši. (+10 citas plācenīšu receptes!)
Ķīnas pupiņas mīklā
Kārtainās mīklas pīrādziņi. Izdodas pat iesācējiem!
Marinēts lasis ar asumiņu: Somijā iecienīta recepte



