Foto – Fotolia

Kārtainās mīklas maizītes ar kazas siera pildījumu 0

1. Atkausē kārtaino mīklu. Spinātus liek sietā, atkausē, ļauj notecēt. Tomātu nomazgā, nosusina, izgriež kātiņu, sagriež strēmelītēs.

“Viņa bija tik pārgurusi, ka, iespējams…” Savu versiju par traģēdiju Daugavā izteikusi Ilonas kolēģe Marina 1
“Lai pierakstītos uz valsts apmaksātu pakalpojumu, jāveic 53 eiro priekšapmaksa…” Slimnīca skaidro situāciju
Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Lasīt citas ziņas

2. Sajauc spinātus, tomātu strēmelītes, sasmalcinātu kazas sieru, piparus un paprikas pulveri. Kārtainās mīklas plāksnes izklāj uz miltiem apkaisītās darbvirsmas, izgriež mīklas apļus aptuveni 12 cm diametrā. Olas dzeltenumu sakuļ ar nedaudz auksta ūdens, ar maisījumu apziež mīklas apļus. Uz tiem liek divas ēdamkarotes pildījuma, pārklāj ar otru mīklas apli, aizspiež malas.

3. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 °C. Maizītes liek cepešpannā, kurā ieklāts mikls cepampapīrs, cep 20 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.