Kartupeļu pankūkas ar gaļu: pankūkas vai kotletes? 2

„Es bieži gatavoju kartupeļu pankūkas, man tās ļoti garšo. Sākumā sarīvēju kartupeļus, pievienoju olas un tad mannas putraimus. Kartupeļu šķidrumu masā atstāju. Reiz gadījās, ka man mājās bija maltā gaļa, tad pievienoju arī to. Visu kopā samīcīju, bet kas tad tas īsti būs: kartupeļu pankūkas vai kotletes? Šādu jautājumu TV24 raidījuma „Šefpavārs.Uz līnijas” vadītāju šefpavāri Inu Poliščenko uzdod kāda raidījuma skatītāja.

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Viens no Lietuvas tradicionālajiem ēdieniem ir cepelīni, un, tos gatavojot, kartupeļu masā liek malto gaļu, stāsta šefpavāre. Bet, ja maltā gaļa ir pievienota kartupeļu masai, tad tās var vienkārši aukt arī ir kartupeļu pankūkām ar gaļu. Šefpavāre skaidro, ka, pievienojot malto gaļu, var izveidot savu oriģinālu recepti, atkāpjoties no klasiskās receptes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.