Ekrānuzņēmums no Instagram

Burvīgas, mīkstas un pufīgas kartupeļu pankūkas 0

Brīnišķīgām #paliecmājās pusdienām vai vakariņām. Mājinieki novērtēs!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas 2 porcijām (~8 pankūkām )

1. 4 palieli kartupeļi

2. Puse neliela sīpola(sasmalcināta)

“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

3. 50g milti (var izmantot arī rīsu miltus)

4. 1 ola

5. Eļļa cepšanai

6. Sāls

Pagatavošana

1. Kartupeļus sarīvē uz vissmalkākās rīves, liek sietiņā, notecina visu sulu. Var papildus noskalot tekošā ūdenī, lai notek ciete.

2. Visas sastāvdaļas samaisa kopā.

3. Uzsilda pannu, ne ļoti karstu.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Liek uz pannas plācenīšus, cep no abām pusēm līdz ir zeltaini brūni.

View this post on Instagram

A post shared by Kristīne| Receptes Vienkāršas (@kristine_kulesova) on

Var pasniegt ar skābu krējumu, biezpienu, lasi vai brūkleņu ievārījumu. Labu apetīti!

Avots: Kristine_Kulesova Instagram konts

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.