Foto: SHUTTERSTOCK

Kartupeļu pankūkas pēc pagatavošanas kļūst melnas? Lūk, risinājums! 6

TV24 raidījumā “Šefpavārs. Uz līnijas” saņemts skatītājas zvans. Viņa pastāsta, ko darīt, lai kartupeļu pankūkas pēc pagatavošanas nekļūtu melnas.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Skatītāja stāsta, ka sarīvētos kartupeļus pamatīgi nospiež marlē, tad uzkarsē pienu un sajauc masu tajā, pieliek rīvētus sīpolus. Tad, cepot pankūkas, tās paliek zeltaini dzeltenas, bet ja to neizdara, sanāk tumšas.

Šefpavāre Ina Poliščenko, cepot kartupeļu pankūkas, sarīvē masu, to nespiež, bet aplej ar siltu pienu, jo tas mazliet kartupeli termiski apstrādā, tāpēc krāsa nemainās. Vēl var kartupeli apslacīt ar citrona sulu, viņa iesaka, tad rezultāts būs tieši tāds pats.

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.