Foto – Shutterstock

Kartupeļu sacepums ar āboliem. Ābolu audzētāju recepte 0

Sarīvē kartupeļus, nospiež sulu, pieliek tikpat daudz sarīvētu ābolu, cukuru pēc garšas, citrona miziņu vai vaniļu, pielej nedaudz piena. Pieliek mīkstu sviestu, samaisa, lej veidnē, cep cepeškrāsnī, līdz kartupeļi gatavi.

“Savienojums patiesi ir pārrauts!” “The Atlantic” atklāj Eiropas reakciju uz ASV negaidīto lēmumu
Tramps pēc sarunām Floridā nācis klajā ar svarīgu paziņojumu: “Pastāv liela iespēja, ka…”
Kokteilis
8 pazīmes, ka tu esi attiecībās ar neīsto cilvēku
Lasīt citas ziņas

Ja kartupeļi piebriest, bet vēl nav gatavi, vēlreiz pielej nedaudz piena, samaisa un cepšanu turpina. Cepšanas laikā pagaršojot, var regulēt cukura devu. Ja pieliek daudz sviesta, tad iegūst ļoti garšīgu sacepumu, ko ēd ar pienu.

Recepti piedāvā ābolu audzētāju Čarbartu ģimene

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.