Foto – Shutterstock

Kartupeļu sacepums ar āboliem. Ābolu audzētāju recepte 0

Sarīvē kartupeļus, nospiež sulu, pieliek tikpat daudz sarīvētu ābolu, cukuru pēc garšas, citrona miziņu vai vaniļu, pielej nedaudz piena. Pieliek mīkstu sviestu, samaisa, lej veidnē, cep cepeškrāsnī, līdz kartupeļi gatavi.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Ja kartupeļi piebriest, bet vēl nav gatavi, vēlreiz pielej nedaudz piena, samaisa un cepšanu turpina. Cepšanas laikā pagaršojot, var regulēt cukura devu. Ja pieliek daudz sviesta, tad iegūst ļoti garšīgu sacepumu, ko ēd ar pienu.

Recepti piedāvā ābolu audzētāju Čarbartu ģimene

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.