Foto – Shutterstock

Kartupeļu sacepums ar āboliem. Ābolu audzētāju recepte 0

Sarīvē kartupeļus, nospiež sulu, pieliek tikpat daudz sarīvētu ābolu, cukuru pēc garšas, citrona miziņu vai vaniļu, pielej nedaudz piena. Pieliek mīkstu sviestu, samaisa, lej veidnē, cep cepeškrāsnī, līdz kartupeļi gatavi.

Reklāma
Reklāma
10 nopietni brīdinājuma signāli, ka tavām aknām ir vajadzīga palīdzība
Kokteilis
Ja sieviete tevi patiesi mīl, viņa regulāri teiks šīs 4 lietas 1
Kokteilis
Šajos sešos datumos dzimst visgudrākie cilvēki: vai esi starp viņiem?
Lasīt citas ziņas

Ja kartupeļi piebriest, bet vēl nav gatavi, vēlreiz pielej nedaudz piena, samaisa un cepšanu turpina. Cepšanas laikā pagaršojot, var regulēt cukura devu. Ja pieliek daudz sviesta, tad iegūst ļoti garšīgu sacepumu, ko ēd ar pienu.

Recepti piedāvā ābolu audzētāju Čarbartu ģimene

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.