Foto – Shutterstock

Kartupeļu sacepums ar āboliem. Ābolu audzētāju recepte 0

Sarīvē kartupeļus, nospiež sulu, pieliek tikpat daudz sarīvētu ābolu, cukuru pēc garšas, citrona miziņu vai vaniļu, pielej nedaudz piena. Pieliek mīkstu sviestu, samaisa, lej veidnē, cep cepeškrāsnī, līdz kartupeļi gatavi.

Reklāma
Reklāma
Ziemeļkoreja ļoti dusmīga uz Krieviju: abu līderu savienība sāk plīst pa šuvēm 15
Veselam
Organisms sāk prasīt lielāku uzmanību? 8 pārtikas produkti, kurus ikvienam vīrietim, sasniedzot 50 gadu slieksni, būtu jāiekļauj savā uzturā
Kokteilis
Šīs zodiaka zīmes var sākt gatavoties patiesu bagātību tērēšanai: veiksme uzsmaidīs tikai trim
Lasīt citas ziņas

Ja kartupeļi piebriest, bet vēl nav gatavi, vēlreiz pielej nedaudz piena, samaisa un cepšanu turpina. Cepšanas laikā pagaršojot, var regulēt cukura devu. Ja pieliek daudz sviesta, tad iegūst ļoti garšīgu sacepumu, ko ēd ar pienu.

Recepti piedāvā ābolu audzētāju Čarbartu ģimene

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.