Katrai precei savs pircējs 16

“Katrai precei atradies savs pircējs – vieni vēlas tikai šokolādi, kas papildināta ar kaltētiem zemeņu gabaliņiem vai dzērvenēm, citi pērk kārumus, kas tapuši no baltās šokolādes vai bagātināti ar riekstiem. Ir arī, protams, karstās šokolādes karotīšu un trifeļu fani,” stāsta saimniece. Viņa pati vislabprātāk našķējas ar tumšo šokolādi un neslēpj, ka tā palīdz pārvarēt drūmo noskaņojumu, kāds reizēm pārņem rudens un ziemas vakaros.

Reklāma
Reklāma
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
VIDEO. Ovācijas un neviltota sajūsma! Dons iekļūst Eirovīzijas finālā 7
Krievijas drošības iestādēm “mati stāvus”. No kara atgriežas atbrīvotie cietumnieki – tos nevar savaldīt
Lasīt citas ziņas

Nelielās ražotnes īpašniekiem vissvarīgāk šķiet tas, lai pircēji novērtētu roku darbu, kurā radītā šokolāde atšķiras no rūpnieciski ražotā produkta. “R Chocolate” īpašniece nealkst ātras peļņas. Tiklīdz tapis kāds jauns produkts, viņa uz degustāciju pirmos aicina vietējos ļaudis, cerot, ka, nogaršojuši šokolādi, viņi kļūs smaidīgāki… Arī trikātieši, atgriežoties no tālākiem ceļojumiem, bieži vien atved pa interesantam kārumam. Kāds cer kaut ko līdzīgu ieraudzīt “R Chocolate” veikala plauktos, bet netrūkst arī tādu, kuri vēlas uzņēmīgo novadnieci sapurināt, atgādinot, ka viņa nav aizmirsta arī tad, ja pircēji veikalā nestāv garum garā rindā.

TV24
Edgars Rinkēvičs par valsts drošību: “Lai sliktākie scenāriji nepiepildītos, mums ir jāgatavojas!”
Pirmās pazīmes jau ir: Bijušais NATO komandieris brīdina par Kremļa iespējamiem uzbrukuma plāniem saistībā ar NATO mācībām Baltijas jūrā
VIDEO. “Metām līkumu ar laivu,” līdaku makšķernieki Liepājas ezerā sastapuši peldošu… alni
Kokteilis
FOTO, VIDEO. “Par šo viņam automātiski pienākas 12 punkti!” Dons sajūsmina pasauli, salīdzinot Latviju ar taureni