Padomi 16
• Pieaugušie sevi var palutināt ar ruma trifelēm – tās gatavojot, augļus aizstāj ar rumu, ko beigās pievieno pildījumam. Alkohola daudzums – pēc garšas. Pildījumam atdziestot, ruma garša nav tik izteikta.
• Saldināšanai parasti izmanto medu, jo tas atšķirībā no cukura laika gaitā nekristalizējas.
• Tā kā mājas apstākļos šokolādi parasti netemperē, pašu gatavotās konfektes vislabāk uzglabāt ledusskapī, vēlams ne ilgāk par divām nedēļām.
• Augļu pildījuma vietā konfekšu masai var pievienot piparkūkas. Šajā gadījumā jāpalielina krējuma daudzums.
• Lai griežot šokolāde neliptu pie naža, darba instrumentus pirms lietošanas vēlams nomazgāt siltā ūdenī un pēc tam rūpīgi noslaucīt.