Padomi 16

• Pieaugušie sevi var palutināt ar ruma trifelēm – tās gatavojot, augļus aizstāj ar rumu, ko beigās pievieno pildījumam. Alkohola daudzums – pēc garšas. Pildījumam atdziestot, ruma garša nav tik izteikta.

• Saldināšanai parasti izmanto medu, jo tas atšķirībā no cukura laika gaitā nekristalizējas.

• Tā kā mājas apstākļos šokolādi parasti netemperē, pašu gatavotās konfektes vislabāk uzglabāt ledusskapī, vēlams ne ilgāk par divām nedēļām.

• Augļu pildījuma vietā konfekšu masai var pievienot piparkūkas. Šajā gadījumā jāpalielina krējuma daudzums.

• Lai griežot šokolāde neliptu pie naža, darba instrumentus pirms lietošanas vēlams nomazgāt siltā ūdenī un pēc tam rūpīgi noslaucīt.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.