Kečups no pāraugušiem gurķiem. Kas tas tāds, vai izdodas garšīgs? 0

Lielus, pāraugušus gurķus, kas neder mari­nē­šanai un skābēšanai, var izmantot šādi.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Nomizo, izņem sēklotni, sagriež un samaļ gaļas mašīnā. Pētersīļu saknes, selerijas, burkānus un sarkano papriku notīra, sagriež, nedaudz pasutina un arī samaļ.

Abus malumus liek katlā, pievieno tomātu biezeni, pieber sāli (pēc garšas) un nedaudz cukura, maltus melnos piparus, kripatiņu ingvera un krustnagliņas. Vāra, līdz veidojas krējumam līdzīga konsistence.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad karstu kečupu no gurķiem pilda burciņās, uzlej eļļu (apmēram 1 cm, lai pārklāj). Uzskrūvē vāciņu un noliek vēsā vietā. Izmanto kā piedevu mērcēm, gaļas ēdieniem un zupām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.