Foto – Bonappetit.lv

Kēkss ar ingveru, citroniem un sukādēm 0

Pagatavošana

Miltus sajaukt ar cepamo pulveri.

Ingveru sarīvēt uz smalkās rīves un sajaukt ar cukura sīrupu un medu. Pievienot abu citronu rīvētas miziņas. No viena citrona izspiest sulu un arī pievienot. Samaisīt. Pa vienai pievienot olas un krējumu. Pievienot mīksto sviestu un kārtīgi izmaisīt, lai mīkla kļūst viendabīga. Pievienot šķipsniņu sāls, miltus ar cepamo pulveri un vēlreiz visu kārtīgi samaisīt.

Reklāma
Reklāma

Iemaisīt sukādes.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

Mīklu pārliet formā un cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos apm. 50 min. Gatavību pārbaudīt ar koka irbulīti.
Ja kēksu gatavo multivārāmajā katlā, tad izvēlas režīmu “Cepšana” un cep 65 min.

Kēksu izņemt no formas un pilnībā atdzesēt. Gatavu kēksu pārkaisa ar pūdercukuru un dekorē ar sukādēm.

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prismu”


Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.