Foto – Bonappetit.lv

Kēkss ar ingveru, citroniem un sukādēm 0

Pagatavošana

Miltus sajaukt ar cepamo pulveri.

Ingveru sarīvēt uz smalkās rīves un sajaukt ar cukura sīrupu un medu. Pievienot abu citronu rīvētas miziņas. No viena citrona izspiest sulu un arī pievienot. Samaisīt. Pa vienai pievienot olas un krējumu. Pievienot mīksto sviestu un kārtīgi izmaisīt, lai mīkla kļūst viendabīga. Pievienot šķipsniņu sāls, miltus ar cepamo pulveri un vēlreiz visu kārtīgi samaisīt.

Iemaisīt sukādes.

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Kokteilis
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes 3
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Es nepatīku tavai mammai, un na*uj ar viņu” – kādas Rīgas skolas gada noslēguma balle izvērtusies ne pārāk “pieklājīga”
Lasīt citas ziņas

Mīklu pārliet formā un cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos apm. 50 min. Gatavību pārbaudīt ar koka irbulīti.
Ja kēksu gatavo multivārāmajā katlā, tad izvēlas režīmu “Cepšana” un cep 65 min.

Kēksu izņemt no formas un pilnībā atdzesēt. Gatavu kēksu pārkaisa ar pūdercukuru un dekorē ar sukādēm.

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prismu”


Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.