Foto: Elena M. Tarasova/SHUTTERSTOCK

Kičari – rīsu maisījums ar lēcām, dārzeņiem un garšvielām 0

Sastāvdaļas
• 1 glāze gargraudu rīsu
• 1 glāze lēcu vai pākšaugu (šķeltie zirņi, pupiņas)
• 1 glāze dārzeņu (burkāni, paprika, kāposti, selerija)
• garšvielas (karija pulveris, kurkuma, pipari, lauru lapas)
• zaļumi (loki, dilles, pētersīļi)
• ķiploks
• tomāti vai citrona sula
• olīveļļa

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba” 85
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Dārzeņus sagriež mazos gabaliņos. Katlā uzkarsē eļļu, ieber garšvielas, rīsus, samaisa un mazliet apcep. Tad pievieno dārzeņus, samaisa un brītiņu pacep. Pārlej 3–4 glāzes ūdens, pieliek izvēlētos pākšaugus, vāku katlam virsū un visu vāra aptuveni pusstundu.

Kad putra gatava, piegriež svaigus tomātus vai piespiež citrona sulu, bagātīgi pārkaisa zaļumus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kamēr ēdiens vārās, nevajag to maisīt, citādi vajadzēs visu laiku maisīt, lai masu nepierautu pie katla dibena.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.