Foto: Elena M. Tarasova/SHUTTERSTOCK

Kičari – rīsu maisījums ar lēcām, dārzeņiem un garšvielām 0

Sastāvdaļas
• 1 glāze gargraudu rīsu
• 1 glāze lēcu vai pākšaugu (šķeltie zirņi, pupiņas)
• 1 glāze dārzeņu (burkāni, paprika, kāposti, selerija)
• garšvielas (karija pulveris, kurkuma, pipari, lauru lapas)
• zaļumi (loki, dilles, pētersīļi)
• ķiploks
• tomāti vai citrona sula
• olīveļļa

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Dārzeņus sagriež mazos gabaliņos. Katlā uzkarsē eļļu, ieber garšvielas, rīsus, samaisa un mazliet apcep. Tad pievieno dārzeņus, samaisa un brītiņu pacep. Pārlej 3–4 glāzes ūdens, pieliek izvēlētos pākšaugus, vāku katlam virsū un visu vāra aptuveni pusstundu.

Kad putra gatava, piegriež svaigus tomātus vai piespiež citrona sulu, bagātīgi pārkaisa zaļumus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kamēr ēdiens vārās, nevajag to maisīt, citādi vajadzēs visu laiku maisīt, lai masu nepierautu pie katla dibena.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.