Foto – Fotolia

Mežrozīšu eļļa spilgtiem matiem 0

Dzīvīgas un košas matu krāsas vienmēr būs modē. ”CHI” matu kopšanas līnija ar mežrozīšu eļļu sola saglabāt svaigu un dzīvīgu matu toni uz ilgāku laiku, novēršot krāsas izbalēšanu. Līdzeklis aizsargās matus no UV stariem un baros tos ar C vitamīnu.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Lasīt citas ziņas

Ideālas uzacis aizņemtajām
Izskatīties lieliski 24 stundas diennaktī ir liels izaicinājums, kur bez viltībām neiztikt. “Starlet Studio” piedāvātais “Model Launcher” brūnais zīmulis būs lielisks palīgs. Tas ļaus ātri un ērti panākt ideālu uzacu grimu, kas ar tā sastāvā esošo vasku nofiksēs meikapu uz ilgāku laiku. Turklāt zīmuļa dizains ir ērts un pārdomāts – ar skrūvējamu mehānismu un otrā galā pievienotu uzacu ķemmīti.

Ražots Latvijā, sevi pierādījis pasaulē
Latvijā ražotie skaistumkopšanas produkti nebūt neatpaliek no citiem. Izstādē varēs iepazīties ar prestižā Lielbritānijas skaistumkopšanas konkursa “Pure Beauty Awards 2016” finālā iekļuvušo Latvijas uzņēmuma “GMT Beauty Trade” prettūskas gelu ādai zem acīm. Noteikti ir jāizmēģina arī uzņēmuma jaunumu klāstā esošais revitalizējošais konktūrkrēms acīm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.